Primele declarații ale cuplului momentului! Cezar Ouatu si Simona Iacob, mai îndrăgostiți ca niciodată! EXCLUSIV

Ea, una dintre creatoarele de modă al noului val, extrem de sexy. El, un artist celebru care a reprezentat România la Eurovision. Împreună, acum, sunt un cuplu…

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cezar Ouatu a fost surprins, de curând, în compania frumoasei Simona Iacob, o creatoare de modă de succes a noului val, cei doi părând să fiormeze un cuplu.

Citeste si: Cezar Ouatu, atac dur la adresa unui cântăreț: "S-a umplut țara asta de hArtiști"

Citeste si: S-au logodit în secret, după ce, în urmă cu trei luni, își anunțau despărțirea! Urmează încă o nuntă în showbiz-ul românesc

Citeste si: Cezar Ouatu, înșelat de iubită? Cântărețul a plâns în direct: „E mult mai demn să fii sincer”

Simona Iacob și Cezar Ouatu par să fie noul cuplu bombă al showbiz-ului românesc. Mai mult, cei doi au încercat, timp de câteva săptămâni, să fie cât mai discreți cu privire la relația lor, doar că, de curând, s-au dat de gol. Mai exact, la una dintre postările Simonei Iacob, Cezar Ouatu s-a grăbit să comenteze. Și a făcut-o non-verbal, postând o inimioară la imaginea cu pricina, emoticonul cu pricina explicând, clar, ce se petrece, de fapt, între ei.

fara descriere

Cum, deja, cei doi s-au dat de gol că formează un cuplu, Simona Iacob a acceptat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, să vorbească despre relația cu Cezar Ouatu. ”Nu am foarte multe de spus acum. Suntem, de fapt, în tatonări cred, vom vorbi mai multe când ceea ce este între noi se va transforma într-o relație serioasă. Ne înțelegem bine, el este un tip extraordinar, un bărbat foarte bine, dar momentan suntem în stadiul de a ne cunoaște, de a ne da seama dacă suntem potriviți”, ne-a spus, în exclusivitate, Simona Iacob.

fara descriere

Simona Iacob, divorț fulger după o căsătorie ținută ”la secret”

Simona Iacob se căsătorea, anul trecut, la începutul lunii mai cu un tânăr om de afaceri de care părea îndrăgostită. Doar că, abia întorși din luna de miere, Simona Iacob și soțul ei au decis să se despartă. “Nu a mai mers, părea că totul este negru între noi. Avusesem niște probleme în cuplu, dar credeam că le vom depăși. Asta este, la câteva zile dupa căsătorie, ne-am dat seama că, de fapt, nu ne potrivim absolut deloc. Și, ca să nu ne chinuim, divorțăm. Nu mai este cale de întoarcere”, ne-a spus, la acea vreme, Simona Iacob.

 

Cezar Ouatu a rupt logodna pentru Simona Iacob

Anunțată nu cu prea mult timp în urmă, logodna lui Cezar Ouatu, fost reprezentant al României la Eurovision, cu Andreea Vilău a durat cât a ținut și mariajul Simonei Iacob. Adică câteva săptămâni. Nu de altceva, dar, odată cu decizia lui de a fi alături de Simona iacob, Cezar Ouatu a rupt și logodna pe care o avea cu cea pe care credea lumea că o va duce la altar.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate