Primele declarații ale Deei după ce Ionatan a intrat în casa Puterea Dragostei! Cei doi au fost iubiți?

Deea și Ionatan și-au petrecut împreună mare parte din începutul acestei veri, ca prieteni și colaboratori, au susținut amândoi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Deea a fost vedetă într-un videoclip al lui Ionatan, care este cântăreț. Cei doi au petrecut mult timp împreună, au fost și într-un live pe pagina de Facebook WOWbiz.ro. Și deși fanii au tot aruncat zvonuri cum că ei ar fi iubiți, Deea a ținut să precizeze că sunt doar prieteni. Atunci, Ionatan a spus că ar fi vrut să intre în casa de la Puterea Dragostei și că ar fi făcut-o chiar pentru Deea. Numai că, acum Ionatan se află în casa de la Puterea Dragostei, iar Deea acasă.

Citeste si: Mesajul emoționant al lui Jador din casa de la Puterea Dragostei pe care i l-a trimis Deei! ”Am plâns când l-am primit” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei spune adevărul despre bărbatul cu care a apărut în ultima vreme ”Nu e...”

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei, dezvăluire bombă despre Alex Bobicioiu: ”Mi-a cerut să-mi petrec cu el ultima noapte în Turcia” EXCLUSIV

fara descriere

Deea, despre Ionatan de la Puterea Dragostei: ”Îmi dă mesaje”

Deea, Andreea Ghinescu pe numele complet, a vorbit despre Ionatan după ce l-a văzut pe acesta în emisiune. ”Ionatan s-a înscris în emisiune după ce m-a întâlnit pe mine. Nu știu să fi plăcut în mod special vreo fată care se află acum în casă. Eu știam că este în emisiune, mi-a scris și îmi mai dă mesaje, el spune că o face ca prieten. Nu știu însă exact ce vrea de la mine”, ne-a declarat Deea după ce Ionatan a intrat în casa de la Puterea Dragostei.

Vezi și declarațiile Deei și ale lui Ionatan în live-ul de pe WOWbiz.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate