Primele declarații ale femeii care și-a bătut fetița cu mătura: „A înjurat și mi-am ieșit din minți!”

Femeia din Roman care și-a bătut fetița cu mătura se apără și spune că și-a ieșit din minți.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Mama din Roman care a fost filmată în timp ce își bătea cu bestialitate fetița, a oferit primele declarații pentru Observator. 

Citeste si: Iubita lui Cornel Galeș a confirmat accidentul: "Dumnezeu să-l odihnească"

Citeste si: Tensiuni în gala Puterea Dragostei de Ziua Națională. Andreea a început să plângă

Citeste si: Primele declarații ale nașei lui Cornel Galeș: ”Ne-au dat și număr de cadavru” EXCLUSIV

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Primele declarații ale femeii care și-a bătut fetița cu mătura: „A înjurat și mi-am ieșit din minți!”

Femeia de 25 de ani spune că totul a început de la o înjurătură pe care fetița de cinci ani și jumătatae a auzit-o la sora ei. Mama spune că regretă ce a făcut și spune că tatăl fetiței nu are niciun drept asupra ei, având în vedere că nu a vrut să o recunoască la naștere. Mai mult, ea a mai adăugat că sora ei a filmat-o pentru a-i face rău. 

„M-am certat cu sora mea în ziua respectivă. Sora mea folosea nişte vorbe jignitoare în casă. Fata mea a auzit un cuvânt de la ea, o înjurătură şi când am trimis-o dincolo să se joace cu nepoata mea, a folosit ce a auzit la sora mea către nepoata mea.

Eram obosită şi agitată şi când am auzit-o cum vorbeşte, am pus mâna pe mătură. Recunosc că nu e bine ce am făcut. Îmi pare foarte rău, dar acum nu pot da timpul înapoi. Am pus mâna pe mătură şi i-am dat câteva mături la fund. Sora mea m-a filmat şi i-a trimis. De mult a vrut să îmi facă mie chestia asta pentru că eu nu mă am deloc în relaţii bune cu ea şi i-a trimis fostului meu soţ, concubin că nu e soţ.

M-a şantajat că dacă nu îi dau fata, bagă pe Facebook. I-am zis că fata nu am cum să i-o dau, că eu am crescut copilul ăsta în cinci ani de zile şi nu am cum să i-o dau lui aşa că vrea el. I-am zis să bage pe Facebook că nu mă interesează, că fata oricum nu are cum să o ia de lângă mine.

Şi aşa am ajuns pe Facebook şi la toate televiziunile. Acum sunt într-un centru, împreună cu fata. Trebuie să vină mâine un domn procuror şi directorul de la centru şi să se discute. Vom vedea mâine ce se întâmplă.

Copilul este ataşat foarte mult de mine. Nu s-a întâmplat niciodată să îmi bat copilul. Recunosc că mi-am ieşit un pic din minţi când am auzit cum vorbeşte. Eu nu suport ca fetiţa mea să vobească aşa pentru că are o educaţie destul de bună. Mi-a picat greu felul în care vorbeşte", a declarat mama fetiţei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Gestul emoționant făcut de un militar înaintea paradei de 1 Decembrie. Avem cele mai emoționante imagini! Ce nu s-a văzut la televizor!

Cornel Galeș a murit în accident de mașină în Spania! Vestea cutremurătoare a momentului! Cine a anunțat

Reacția dură a lui Nicolae Guță când a aflat că Beyonce de România e suspectă de cancer! Ce a spus despre fetița pe care o au împreună: "Să rezolvi problema copilului, să o...

Dezvăluiri uluitoare din ”Blocul Morții” din Timișoara! ”Nu am stat pe gânduri și mi-am dus copiii la spital, primul am fost acolo! La mine nu a fost prea târziu...”

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies