Primele declarații ale femeii înjunghiate de fostul iubit! ”Am avut un înger păzitor” Atacul care a îngrozit Bucureștiul

Cu puțin timp înainte de Paște, cartierul Rahova din București era zguduit de cruzimea unui bărbat care în încercarea de a se răzbuna pe fosta lui iubită a atacat-o în fața unui magazin pe tânără și i-a provocat răni groaznice, cu cuțitul.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

fara descriere

Tânăra de 22 de ani a ajuns la Spitalul universitar din Capitală, iar rănile pe care le avea i-au făcut și pe medici să se îngrozească, pronosticurile puse cu privire la șansele ei de supraviețuire fiind, la acea vreme, rezervate.

Citeste si: Crimă șocantă în Dolhești, Iași! Și-a măcelărit nepotul cu toporul, cum a fost găsit de polițiști

Citeste si: O tânără 19 de ani a fost spânzurată, după ce a ucis bărbatul care a vrut să o violeze! Scrisoarea sfâșietoare dinainte de moarte: ”În acea noapte blestemată ar fi trebuit să fiu eu cea omorâtă”

Citeste si: Killer-ul din Timiș nu e la prima crimă! Informații bombă despre cel mai periculos urmărit general din România

Ajunsă la Urgențe cu multiple plăgi înjunghiate care îi puneau viața în pericol, femeia a stat peste 6 ore în sala de operație, cu echipă mixtă chirurgie, chirurgie toracică, ORL, chirurgie plastică și apoi trei săptămâni la secția de Terapie Intensivă a SUUB, unde a fost atent îngrijită și ținută sub observație. După o lună de spitalizare, tânăra a fost însă externată și, chiar dacă este în continuare în atenția medicilor de la Universitar, femeia își poate continua viața și să aibă activități normale.

fara descriere

"Le mulțumesc foarte mult medicilor că mi-au fost alături. Când am deschis ochii, eu nu eram conștientă că trăiesc. Mă gândeam doar că n-am cum să mai trăiesc. Dacă nu erau buni medicii, nu mai eram astăzi aici. M-am rugat foarte mult și mă rog și acum. Da, m-am rugat la Dumnezeu și am vrut să trăiesc pentru fetița mea de 6 ani. Merg la Biseric și știu că am avut un înger păzitor”, este mesajul tinerei care a trecut pe lângă moarte.

 

Atacul a îngrozit cartierul Rahova

Cu două săptămâni înainte de Paște, o femeie a fost atacată cu un cuțit, la prima oră a dimineații, în timp ce se afla în fața unui magazin din Cartierul Rahova, în sectorul 5 al Capitalei, acolo unde lucra. Profitând de un moment de neatenţie al atacatorului, victima, ca prin minune, în ciuda rănilor extrem de grave și a sângerării abundente, a reuşit să iasă din magazin, apelând, disperată, cu ultimele puteri, la ajutorul trecătorilor care au sunat la 112. După ce a rănit-o, atacatorul care avea 30 de ani s-a tăiat și el în zona gâtului, rănile acestuia provocându-i decesul, în ciuda eforturilor echipajelor medicale de a-l resuscita, femeia ajungând însă la spital și i-a fost salvată viața.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate