Primele declaratii ale Laurei Cosoi si ale iubitului ei, Cosmin! Cei doi nu-si mai incap in piele de fericire! Indragostitii au vorbit in exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Laura Cosoi si Cosmin se iubesc cu patima, insa sunt discreti in ceea ce priveste viata lor personala. Atat blonda, cat si tanarul afacerist nu doresc sa faca mare tam-tam din relatia lor, insa au strecurat cateva vorbe in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereSunt de cateva saptamani impreuna, insa traiesc o dragoste intensa. Momentul a fost numai bun pentru cei doi, caci frumoasa blonda s-a despartit in luna mai de Smiley – cu care s-a iubit 5 ani.

Asadar, amandoi singuri, Laura si Cosmin au decis sa formeze un cuplu! Si bine au facut, caci se pare ca se potrivesc de minune.

Tanarul afacerist radiaza de fericire alaturi de Laura! Atat Cosmin, cat si Laura au vorbit pentru prima data despre relatia lor, pentru WOWbiz.ro

“Sunt foarte, foarte fericit! Pot spune ca sunt cel mai fericit barbat de pe pamant. Este o femeie extraodinara, ne iubim si realizam multe lucruri impreuna. Ne cunoastem de zece ani, dar s-a intamplat sa fim abia acum impreuna. Nu pot spune foarte  multe. Traim ca doi oameni normali si ne comportam ca toti ceilalti. Nu e nimic mai deosebit. Laura e cunoscuta si probabil de asta se face atata valva. Eu nu doresc sa fiu persoana publica. Nu mi-am dorit niciodata”, a declara Cosmin, iubitul Laurei, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

“Avem o relatie foarte frumoasa. Cosmin este un om minunat. Noi am decis de comnun accord sa nu vorbim prea multe despre relatia noastra. La momentul potrivit vom face mai multe dezvaluiri”, a declarat Laura Cosoi in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate