Primele declarații ale lui Adrian Titieni despre relația fostei soții, Adriana, cu Alexandru Papadopol! Le-a transmis și un mesaj celor doi amorezi

Adrian Titieni a oferit prima declarație legată de relație dintre fosta lui soție și actorul Alexandru Papadopol.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Vestea că Alexandru Papadopol s-a cuplat cu Adriana Titieni a surprins pe toată lumea, mai ales că nu a trecut decât o lună de când actorul a semnat actele de divorț și s-a despărțit și în ace de Ioana Ginghină, femeia care i-a fost alături timp de 12 ani. Imaginile apărute în presă au surprins-o pe Ioana care a declarat că era nromal ca fiecare dintre ei să-și găsească un alt partener, dar că ea nu ar fi făcut-o într-un mod atât de public, mai ales că are un copil.

Nici Adrian Titieni nu a fost prea încântat după ce și-a văzut fosta soție în brațele lui Alexandru Papadopol, au declarat surse din anturajul foștilor soți. Ei au divorțat după 20 de ani de căsnicie și au doi copii împreună, Ariadna, în vârstă de 19 ani, și Marc, în vârstă de 20 de ani. Decizia despărțirii i-ar fi aparținut actriței, deși în urmă cu câțiva ani spunea că doar moartea ar putea să o despartă de Adrian Titieni.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul șoferului de 21 de ani din Iași, care a murit în accident! Mașina lui era urmărită! De cine fugea

Citeste si: Fiul lui Andrei Pleşu vrea să plece din România după ce a fost acuzat că face trafic de droguri: “Mi-am pierdut serviciul, siguranța și credința în această țară”

Citeste si: Larisa de la Puterea Dragostei, scandal uriaș cu Dacian Varga! A călcat-o în picioare în centrul Bucureștiului

Ce a declarat Adrian Titieni despre relația pe care o are Adriana cu Alexandru Papadopol

În vârstă de 56 de ani, Adrian Titieni nu a avut o reacție acidă atunci când a fost întrebat despre relația pe care fosta lui soție, Adriana, o are cu actorul Alexandru Papadopol.

N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume”, a declarat Adrian Titieni, relatează spynews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate