Primele declarații ale lui Andy de la Puterea dragostei despre femeia cu care a ieșit după despărțirea de Roxana! EXCLUSIV!

Andy spune tot adevărul despre noua lui parteneră

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Andy Adetu a trăit la Puterea dragostei o frumoasă, dar controversată, poveste de iubire cu cu Roxana. Din păcate, idila nu a ținut decât pe o perioadă scurtă și s-a terminat urât, cu certuri și reacții care au dus la eliminarea bărbatului din casă.

La scurt timp după ce a părăsit însă show-ul, Andy și-a găsit fericirea în brațele unei brunetă. În premieră, WOWbiz.ro a prezentat o serie de imagini cu el şi noua lui iubită, dintr-un clip exclusiv.

În clip, fostul concurent de la Puterea dragostei şi iubita lui sunt într-un club, lângă lăutari. Bruneta dă dedicaţii, iar la un moment dat Andy o ia în braţe şi dansează cu ea. Andy şi tânăra par a nu a mai avea nici măcar o problemă să se afişeze împreună. Deşi observă că este filmat, fostul concurent nu a părut deranjat şi a zâmbit către camera, semn că legătura cu partenera lui era una apropiată.

Citeste si: Daniela Gyorfi, răsfăţată cu mască facială cu aur de 24 de karate! "Vin dărâmată la salon"

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Larisa de la ”Puterea Dragostei” face videochat! Are planuri mari și o costă 100.000 de euro!

Citeste si: Nicoleta Luncă, în lacrimi! Imaginile durerii cu ”războinica” într-un club în care a revăzut finala Exatlon! EXCLUSIV

fara descriere

Andy de la Puterea dragostei a vorbit despre femeia din viața sa! ”Eram la prima întâlnire” 

În premieră pentru WOWbiz.ro, Andy a vorbit despre noua femeie din viața sa”Eu sunt în cunoaștere de alte fete, după despărțirea de Roxana. Nu pot spune însă că am o relație cu bruneta cu care am fost surprins în clipul acela video. Sincer, eram la prima întâlnire, ne-am dus la o petrecere și ne-am distrat foarte bine împreună. Nu este noua mea iubită, ci doar o persoană cu care mă înțeleg deocamdată bine. Atât! Vom vedea ce se întâmplă în continuare, dar, repet, nu se pune problema de o relație în adevăratul sens al cuvântului”, a spus Andy, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate