Primele declarații ale lui Bernadett după ce a văzut imaginile WOWbiz.ro cu Philip în timp ce o înșela! Scandal Uriaș! ”I-am aruncat inelul”

Vestea că Philip o înșală după ce abia se împăcaseră a făcut-o pe frumoasa Bernadett să plângă cu lacrimi amare, mai ales că spera ca relația pe care și-a făcut-o în casa ”Puterea Dragostei” să reziste cu adevărat.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Bernadett si Philip
Bernadett si Philip s-au despartit urat dupa ce el a fost prins ca o insela

Șocată de ceea ce a făcut Philip, Bernadett a pus cap la cap acțiunea din noaptea de sâmbătă, atunci când s-a petrecut tot amantlâcul logodnicului ei.


In articol:

”Noi ne împăcaserăm și am vorbit să mergem împreună, într-un club, sâmbătă seara. Trebuia să stăm acolo până pe la ora 12.00 noaptea, că după aceea se închide. Era vorba să vină și el, eram mai mulți de la ”Puterea Dragostei, era și Jador, și Bogdan Mcanu, și alții. Doar că, atunci când trebuia să vină, nu a mai apărut. Bine, ștam că trebuia să meargă și la o petrecere, dar am vorbit cu el să mergem întâi în club, iar apoi la petrecere, că petrecerea nu se termina la 12 noaptea”, ne-a spus, în exclusivitate, Bernadett de la ”Puterea Dragostei, în exclusivitate.

Doar că lucrurile, deja, au devenit mult mai complicate decât se credea. ”Am încercat să îl sun, nu mi-a răspuns. Am insistat și pe whatsup și pe telefon, dar nu îi intrau mesajele, avea internetul închis, telefonul i s-a închis și ăla... M-am agitat puțin, eram îngrijorată, așa că tot am insistat. Până la urmă, după 1 noaptea, brusc i-a revenit și semnalul și totul... Atunci s-a întâmplat totul, atunci era cu fata aceea. NU știu cine e fata, dar acum sunt supărată cumplit pe el. Nu supărată, că e puțin zis”, ne-a mai spus, vizibil afectată, frumoasa Bernadett de la ”Puterea Dragostei.

Philip
Philip a inselat-o la o petrecere pe Bernadett

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Normal, cei doi au avut deja discuții despre viitorul lor împreună, iar Berna nu pare dispusă să îi mai dea vreo șansă lui Philip de la ”Puterea Dragostei”. ”I-am aruncat inelul. Nu vreau să mai aud de el, acum. Păi noi ne-am împăcat pentru ca el imediat să mă înțele? Nu se poate așa ceva, este ireal... Mai și zicea că mă iubește, că vrea să facem copii împreună, că vrea să ne căsătorim? Și, la câteva otre, ce face? Se duce cu alta? Păi ce familie pot eu să fac așa?”, ne-a mai spus, aproape plângând, Bernadett.

 

Philip, filmat în timp ce săruta o altă femeie

Imaginile în posesia cărora a intrat WOWbiz.ro dovedesc că Philip a înțelat-o pe Bernadett de la ”Puterea Dragostei” în acest weekend, la o petrecere. Astfel, se poate observa cu la paranghelia cu pricina, Philip, la un moment dat, extrem de apropiat de o altă domnișoară pare să o sărute pe aceasta, semn că, cel puțin pentru câteva momente, a uitat de Bernadett și de logodna lor.

Bernadett
Bernadett a renuntat la inelul de logodna de la Philip

S-au certat că Berna era geloasă! Pare-se, nu degeaba

„Eu i-am spus că aș dori să-și schimbe comportamentul față de mine, să fie mai deschis și să comunicăm pentru că în ultima perioadă nu prea am fost deschiși unul cu altul și aș vrea să ne spunem ce ne apasă”, a declarat Berna, recunoscând că problema cea mai mare este la ea, fiind prea geloasă. „Și eu aș vrea să schimb la ea tot comportamentul și gelozia”, a declarat și Philip. Doar că, pare-se, Bernadett avea toate motivele să fie geloasă pe Philip având în vedere imaginile în care logodnicul ei sărută o altă femeie.

Culmea, atunci când s-au împăcat, Berna și Philip vorbeau despre responsabilizarea lor ca tânără familie și creșterea unui copil. Când faci un copil trebuie să gândești mai altfel. Trebuie să gândești mai matur. Nu poți să lași un copil să crească fără mamă și fără tată”, a spus și Philip, aprobat de Bernadett de la ”Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Citește și:

Viorel Catarama, urmatorul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Mihaela Rădulescu? Vedeta a făcut dezvăluiri fără perdea: "Am preluat conducerea..."

Metoda simplă prin care Minodora a slăbit 40 kg: A dat rezultate mai bune decât operația de micșorare a stomacului

LIVE Video Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 30 octombrie 2020. Vezi emisiunea Online!

Dani Mocanu, decizie fără precedent. Manelistul se retrage din industria muzicală: „Nu voi mai cânta absolut deloc”. De ce recurge la gestul extrem

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies