Primele declarații ale lui Bogdan Mocanu după ce au apărut imagini cu el făcând videochat: "Eram mic, aveam facultate, chirie, tratament de plătit"

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei a recunoscut că a făcut videochat. Concurentul de la Puterea dragostei a mărturisit că a făcut-o pentru bani

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Bogdan Mocanu a făcut primele declarații după ce au apărut imagini cu el în timpul unei sesiuni de videochat.

Concurentul de la Puterea dragostei a povestit cum a ajuns să facă videochat. Bogdan Mocanu a recunoscut că s-a dezbrăcat în fața camerei web pentru că avea mare nevoie de bani. Citește și Andra a făcut videochat?

Primele declarații ale lui Bogdan Mocanu după ce au apărut imagini cu el făcând videochat

"Au aparut pozele alea cu mine si nu am zis nimic pana acum ca am zis ca nu e asa wow. Pentru ca nu era un secret, nu era un tabu. Am mai ras si cu Jador pe tema asta. Din fericire, chiar nu sunt genul care sa stea cu degetele unde nu ar trebui sa stea si stiu bine ce am apucat sa fac in 3 zile pana mi-am dat seama ca nu e o chestie pentru mine.

Nu am judecat niciodata pe nimeni care a facut treaba asta si nici nu ma intereseaza daca o sa fiu judecat. Eram mic, aveam facultate, aveam chirie, aveam tratament de platit. Si cel mai important, eu stiu ca in lumea asta nu te intreaba nimeni daca ai ce sa mananci a doua zi, asa ca nici nu ma intereseaza daca o sa fiu judecat sau nu. Ramane la aprecierea voastra. Altii fac mai rau, e ok.

Citeste si: Puterea dragostei! Șoc pentru Bogdan Mocanu! Unui concurent îi place de Ana, fosta lui iubită! ”Ea este genul meu”!

Citeste si: Jador, afectat de relația lui Bogdan Mocanu cu Andra?! "Mi-a plăcut de ea, dar sper să fie fericiți până la urmă"

Atunci, pe moment, aveam nevoie de bani, am incercat pe moment, mi-am dat seama ca nu e de mine. Mi-am atins scopul. 13 milioane in 3 zile. M-am folosit de ei, dar mi-am dat seama ca nu e ok", a spus Bogdan Mocanu pe Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate