Primele declaratii ale lui Cosmin Cernat, prezentatorul „Exatlon”, despre cel de-al doilea sezon al show-ului care a revolutionat genul reality!

Autor: A.M.

In aceasta toamna, Kanal D le aduce romanilor un nou sezon „Exatlon”, trairi la intensitate maxima si o competitie sportiva demna de o Olimpiada. Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, ne-a impartasit, in exclusivitate, impresii legate de experienta ce va urma.

“Asteptarile mele pentru cel de-a doilea sezon <Exatlon> sunt uriase! Deja toti cei care vor fi prezenti in Republica Dominicana, in postura de concurenti, au la ce sa

se raporteze. A fost un nivel al competitiei foarte ridicat si cred ca si noii concurenti vor da totul ca sa reuseasca acolo, pe traseele sportive. Si eu ma pregatesc pentru <Exatlon>; din punct de vedere al pregatirii fizice, practic sport de cinci ori pe saptamana – tenis, alergare, sala de sport.  Profesional, imi fac temele legate de fiecare traseu, de fiecare  concurent in parte. Ceea ce am facut in ultimii 25 de ani, cand a  fost vorba despre comentariu sportiv sau despre emisiuni, in general”, a spus  acesta.  

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies