Primele declarații ale lui Cosmin Isăilă după despărțirea de Carmen de la Sălciua! ”S-a schimbat...”

Despărțirea dintre Carmen de la Sălciua și Cosmin Isăilă a devenit o certitudine, iar fostul iubit al celei mai sexy cântărețe de muzică de petrecere a decis să rupă tăcerea și să explice ce s-a întâmplat între ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Discreți din cale afară când a fost vorba de relația lor, una care, fără discuție, a fost cât se poate de serioasă, Cosmin isăilă și Carmen de la Sălciua au fost extrem de zgârciți și cu detaliile despre despărțirea lor.

Citeste si: Împăcare bombă în showbiz! Carmen de la Sălciua și Cosmin și-au spus ”Adio” din cauza lui Culiță Sterp? EXCLUSIV

Citeste si: Gafă incredibilă a celebrei Carmen de la Sălciua! A vrut să fie divă, dar iubitul i-a stricat poza!

Citeste si: Carmen de la Sălciua s-a pozat alături de iubitul ei! Detaliul incredibil observat de fani! Le-au atras imediat atenția

”Da, din păcate, ne-am despărțit... Nici nu pot să zic că a fost un motiv anume”, ne-a spus Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua. Mai mult decât atât, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Cosmin Isăilă a dat mai multe detalii despre despărțirea care a șocat showbiz-ul românesc.

”Și eu simțeam că ne potrivim, chiar ne gândeam să avansăm în relație... Doar că, ceva, și nu știu ce, s-a schimbat. Adică, să fiu sincer, dacă acum un an, acum câteva luni, chiar și luna trecută, băgam mâna în foc pentru Carmen, în ultimele sîăptămâni ceva s-a schimbat total. Nu știu ce, dar am simțit...”, ne-a mai explicat Cosmin Isăilă.

fara descriere

Mai mult, judecând la rece, Cosmin Isăilă este convins că despărțirea de Carmen de la Sălciua este cauzată de programul încărcat pe care l-au avut. ”Ne-am despărțit pentru că nu ne mai înțelegeam, nu ne mai vedeam. Ea, ocupată cu cântările ei, eu cu afacerile, nu ne mai vedeam mai deloc. Și lucrurile s-au răcit brusc, nu am mai apucat nici să discutăm despre noi... Nu știu dacă mai e loc de vreo împăcare, nu am mai vorbit deloc la telefon, ea a plecat în Italia... Dar nu, nu cred că ar fi reluat legătura cu Culiță Sterp, nu știu nimic despre asta”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua.

 

 

Carmen de la Sălciua, atacată în timpul divoțului de Culiță Sterp cu imagini cu ea goală

 

 

De ceva timp, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile!

fara descriere

Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

 

Carmen de la Sălciua s-a afișat cu Cosmin Isăilă după divorțul de Culiță Sterp

”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, după divorțul de Culiță Sterp, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua despre Cosmin Isăilă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate