Primele declaraţii ale lui Florin Salam după ce a fost bătut de Lower Stan! "Mi-a fost teamă. Ce prost am fost când..."

Florin Salam a oferit primele declaraţii după ce a fost bătut de Lower Stan. Manelistul a recunoscut că a fost deranjat de tot ce s-a întâmplat.

Autor: A. I.

"În meseria asta nu are cum să fie doar ce-ţi convine. Dacă ar fi doar aşa n-ai ajunge unde trebuie, ai fi doar un puf şi n-ai înţelege ce înseamnă şi greutatea. Am înţeles că, în sfârşit, nu pot să mai văd ce nu-mi convine. Nu pot să mai accept de la oricine să deranjeze.

Hai să spunem că mi-a fost teamă.

Dar ce prost am fost atunci când am crezut că îmi este teamă! Dacă aş fi avut mintea de acum înţelegeam că nu trebuia să-mi fie teamă niciodată. Orice artist mare este foarte sensibil, este ca un copil şi multă lume profită de chestia asta", a declarat Florin Salam la TV.

Florin Salam a fost lovit de Stan Lower la Milano. Lovirea lui Florin Salam a creat tensiuni în lumea interlopă, unii luându-i apărarea lui Salam, iar alţii fiind de cealaltă parte a baricadei. Au fost tensiuni între Mircea Nebunu şi Birică, dar cei doi s-au împăcat la Milano. Mircea Nebunu este cunoscut ca protectorul lui Salam.

Costel Corduneanu, şeful Cordunenilor, l-a ameninţat pe Lower Stan după ce acesta l-a lovit pe Salam. "Ştie cineva unde îl găsesc pe Stan Lower? Să văd cât de şmecher e..", a întrebat Costel Corduneanu pe o reţea de socializare. În cele din urmă se pare că scandalul a fost stins după ce Stan Lower a fost de acord să îi plătească lui Florin Salam 50.000

de euro. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care Florin Salam a fost bătut şi răpit la Milano! Gata, a rupt tăcerea!

Primele imagini cu Florin Salam după ce a fost bătut în Milano şi a anunţat că se lasă de cântat! Avea lacrimi în ochi şi s-a pupat pe gură cu un fan

Florin Salam, bătut sub ochii fratelui Fănicăi! Tânărul lucrează pentru manelist şi l-a însoţit la Milano

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Încă o nenorocire s-a abătut asupra României! Se extinde cu repeziciune

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies