Primele declarații ale lui Ludovic Orban despre protestele împotriva restricțiilor: "Nu există alte soluţii pentru a apăra viaţa"

Ludovic Orban a făcut primele declarații despre protestele împotrvia restricțiilor.

Primele declarații ale lui Ludovic Orban despre protestele împotriva restricțiilor: "Nu există alte soluţii pentru a apăra viaţa"
Primele declarații ale lui Ludovic Orban despre protestele împotriva restricțiilor
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Ludovic Orban a făcut, marți, primele declarații despre protestele împotrvia restricțiilor. Liderul PNL a afirmat că nu contestă dreptul oamenilor de a protesta, dar ele trebuie să se desfășore în cadrul legal și nu trebuie să se ajungă la violență. 

Ludovic Orban, declarații despre proteste

Marți, Ludovic Orban a făcut primele declarații despre proteste împotriva noilor restricții impuse de autorități.

Politicianul nu contestă dreptul oamenilor de a protesta, dar susține că aceste manifestații trebuie să se desfășoare fără violență și într-un cadru legal.

Citeste si: Ludovic Orban a vorbit aseară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre încercările de-a lungul vieții și sprijinul necondiționat primit de la mamă și soție: „Nu am fost un răsfățat al sorții!”

„Să nu ne imaginăm că din senin se organizează în atâtea oraşe manifestaţii. Cu siguranţă se va vedea în timp şi există instituţii ale statului care pot să identifice organizatorii. Nu contest dreptul oamenilor de a protesta, dar ele trebuie să se desfăşoare în cadru legal şi nu trebuie să se ajungă la violenţă şi la lozinci şi slogane care nu au legătură cu ordinea instituţională. De asemenea, să se ajungă la distrugeri de bunuri, le condamn cu tărie.

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

Se ştie foarte clar că este folosită ca pretext pandemia, se exploatează, într-adevăr o stare de spirit determinată de pandemia care durează de un an de zile şi care a pus la grea încercare răbdarea românilor. Le spun românilor că nu există alte soluţii pentru a apăra viaţa şi sănătatea românilor. Aceste măsuri sunt folosite în toate ţările. România nu a făcut niciun exces de măsuri de protecţie sanitară”, a afirmat Ludovic Orban.

Primele declarații ale lui Ludovic Orban despre protestele împotriva restricțiilor: "Nu există alte soluţii pentru a apăra viaţa"

În continuare, Orban a mai adăugat faptul că reprezintă un mare pericol pentru sănătate faptul că au fost persoane care nu au purtat mască de protecție. 

Citeste si: Ludovic Orban, declarații despre averea lui ”Am trăit din leafa pe care am avut-o” Dezvălurile făcute în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

„În primul rând reprezintă un pericol pentru sănătatea celor care au participat fără mască la proteste.

Mi-aduc aminte de mulţi negaţionişti care până la urmă s-a u îmbolnăvit şi unii şi-au pierdut viaţa. În ceea ce priveşte intervenţia autorităţilor, trebuie găsit un echilibru între fermitate şi neapelarea la forţă. Oricine nu respectă măsurile de protecţie sanitară trebuie să fie sancţionat în conformitate cu măsurile legale”, a completat Orban.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ludovic Orban, declaraţia de avere. Președintele PNL se numără printre cei mai săraci politicieni

Ludovic Orban soţie. Vezi cu ce se ocupă Mihaela Orban şi câţi copii are alături de fostul premier

Ludovic Orban CV. Vezi ce studii are, dar şi când şi-a început cariera politică fostul premier al României

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

VESTE ȘOC despre Andreea Marin! Anunțul cumplit venit în TOIUL NOPȚII

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Palma teribilă dată de Ceaușescu Uniunii Sovietice! Cum a sfidat pumnul de fier sovietic. VIDEO

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies