Primele declarații ale Războinicilor, după ce Iuliana Aradi a plecat de la Exatlon: „Noi am fi meritat cel mai mult...”

Primele declarații ale Războinicilor, după ce Iuliana Aradi a plecat de la Exatlon. Ce au spus foștii săi colegi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

După ce Iuliana Aradi a părăsit competiția Exatlon, colegii săi au vorbit despre această eliminare.

Războinicii au rămas doar patru în cursa pentru marele premiu.

„Știam că este dificil un duel, dar nu mă gândeam că este atât de dureros. Am încercat să fiu cât mai calmă, să nu mă gândesc că sunt la duel cu o colegă din echipa mea. Cred că acest lucru m-ar fi moleșit și mai mult. Nu m-am gândit că voi ajunge la duel cu Iulia. Dar se pare că jocul te surprinde”, a dezvăluit Nicoleta Luncă la scurt timp după ce a învins în duelul cu Iuliana Aradi.

Citeste si: Ionuț Jaguarul a vorbit despre Nella la un an de la despărțire! ”Fosta mea soție era geloasă!” Ce a făcut femeia în primele două săptămâni ale ”războinicului” la Exatlon! EXCLUSIV

Citeste si: Roxana și Bogdan Mocanu, cuvinte grele la „Puterea dragostei”: „Punct și la revedere”

Citeste si: Exatlon 14 aprilie. Războinica Nicoleta Luncă a câștigat duelul. A vorbit cu lacrimi în ochi despre Iulia Aradi: „A fost ca o soră”

Ce crede Nicoleta Luncă despre duel

„Pe viitor, sperăm să nu mai ajungem la această situație. Trebuie să ajungem în această formulă cât mai departe. Trebuie să ne concentrăm și să ajungem cât mai departe”, a zis și Mihai Berar, care speră ca echipa să continue în aceeași formulă cât mai mult timp.

„Se ajungea la această situație, dar mi-aș fi dorit să fiu în finală cu ea. Consider că noi două am fi meritat cel mai mult să ajungem acolo. Mă bucur foarte mult că am rămas aici cu voi, că am putut demonstra cât de puternică sunt, chiar dacă sunt o persoană sensibilă”, a mai spus Nicoleta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: