Primele declarații ale tânărului înjunghiat de Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru: „A scos un briceag și m-a lovit în piept”

Tânărul înjunghiat de fiul lui Sile Cămătaru a povestit ce s-a întâmplat între el și Albert Balint

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, este căutat de Poliție, după ce a înjunghiat un tânăr în vârstă de 29 de ani în zona pieptului. Se pare că victima voia să intre în clubul din Timișoara pe care îl administrează iubita agresorului. Între ei s-ar fi iscat un conflict, iar bărbatul a împins-o pe femeie.

Când administratoarea clubului i-a povestit iubitului ei ce s-a întâmplat, Albert a ieșit afară și l-a înjunghiat pe tânăr.

„Ne-am certat la intrare pentru că nu mă lăsau să intru. Nu se pune problema să fi provocat probleme cu alte ocazii, pentru că a fost pentru prima oară când am mers acolo. Femeia a vorbit foarte urât cu mine, dar nu am vrut s-o lovesc. De fapt, mai mult am împins-o, dar pe camere pare că i-am dat cu palma. Afară, individul despre care am aflat ulterior că se numește Albert și este băiatul lui Sile Cămătaru, a scos un briceag și m-a lovit în piept”, a declarat tânărul înjunghiat, potrivit Spynews.

Citeste si: Gheorghe Dincă, interzis la spovedanie! Motivul halucinant pentru care criminalul din Caracal nu are voie să vorbească cu un preot

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face dezvăluirea care schimbă tot: „Am dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Magistrații italieni îl protejează pe Dincă”

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a dispărut

Albert Balint este acuzat de vătămare corporală și autoritățile îl caută peste tot. El este dispărut fără urmă de sâmbătăt, de când l-a înjunghiat pe tânărul din Timișoara. Există informații potrivit cărora ar fi fugit din țară, mai ales că este recidivist. În 2010, fusese condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, dar a fost prins un an mai târziu, pentru că reușise să fugă în Germania.

Pe numele lui Albert Balint se așteaptă un mandat internațional de căutare. În acest timp, tatăl său, Sile Cămătaru, este închis la Rahova și ispășește o condamnare de 5 ani și 6 luni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate