Primele declarații despre nunta lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase! Ce se întâmplă între ei după ce s-a spus că s-au despărțit și de ce a renunțat ea la inel

Irina Tănase și Liviu Dragnea ar fi mai îndrăgostiți ca niciodată. Apropiații spun că urmează nunta.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Irina Tanase și Liviu Dragnea


In articol:

Irina Tănase și Liviu Dragnea formează un cuplu stabil de câțiva ani. Fsotul lider PSD a divorțat de soția lui și s-a cuplat cu blondina cu peste 30 de ani mai tânără decât el, dar nimeni nu credea că ei vor rămâne împreună.

Recent, în presă au apărut zvonuri conform cărora Irina Tănase ar fi renunțat la relația cu Liviu Dragnea, după ce a fost surprinsă fără inelul de logodnă pe care i-l oferise politicianul. Spre surprinderea tuturor, nu numai că cei doi protagoniști sunt în continuare împreună, dar se și pregătesc de nuntă. Conform apropiaților, fata de 25 de ani îl așteaptă pe iubitul ei să iasă din nîchisoare și urmează să se căsătorească cu el.

Irina Tănase și Liviu Dragnea

„Irina are în continuare inelul de la Liviu, însă sunt momente când îl poartă, momente când nu-l poartă, ca orice femeie. E nostalgică, da, e adevărat, dar pentru că el (n.r. Liviu Dragnea) este închis și nu îl vede. Este foarte tristă din cauza asta, însă cam atât. Ea îl iubește foarte mult, puțini înțeleg asta, pentru că toți se gândesc la diferența de vârstă, însă între ei nu există așa ceva”, a declarat o sursă foarte apropiată cuplului, pentru Cancan.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Cât valorează inelul primit de Irina Tănase de la Liviu Dragnea

Inelul pe care Liviu Dragnea i l-a oferit iubitei lui, Irina Tănase, nu este inelul de logodnă, ci doar un cadou. Valorează 1000 de euro, dar surse apropiate celor doi îndrăgostiți spun că înainte de nuntă ea va primi o altă bijuterie.

inelul pe care Irina Tănase l-a primit de la Liviu Dragnea

„Inelul valorează 1.000 de euro și este primit cadou. Încă nu i-a oferit un inel propriu-zis, însă a cerut-o de soție, i-a spus că vrea să-i fie nevastă. O iubește mult și încearcă să o protejeze cât poate. Ea este îndrăgostită de el și îl așteaptă. Cu tot ce s-a întâmplat, Liviu nu a mai apucat să ia un inel. Însă au stabilit un lucru după ce au aflat că el merge la închisoare: se căsătoresc imediat după”, a adăugat sursa mai sus citată.

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate