Primele declaraţii despre relaţia fratelui lui Yamato Zaharia cu Războinica Geanina! Cum i-a unit Exatlonul EXCLUSIV

Fratele de 16 ai al lui Yamato Zaharia, Yani, este un adevărat cuceritor, succesul lui la domnişoare neputând fi pus la îndoială, mai ales că, în ultima vreme, se afişează cu una dintre concurentele din primul sezon al Exatlon, Geanina, o brunetă care a pus pe jar fanii show-ului cu felul în care arată.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu, Radu C. Munteanu

Oficial, cei doi au apărut în public, ca un cuplu, abia în urmă cu câteva zile, la Sala Polivalentă, acolo unde avea loc o gală MMA la care au lutat, printre alţii, Diana Belbiţă şi Cristian Mitrea.

Cu toate acestea, Yani Zaharia a recuniscut că relaţia lor e ceva mai veche. ”Suntem împreună de când m-am întors din Ungaria, unde am câştigat campionatul mondial. Între noi lucrurile au decurs destul de simplu. Adică, ne-am cunoscut la un eveniment legat de Exatlon, fratele meu fiind un Faimos şi un campion în acest sezon, iar ea era invitată ca şi fostă concurentă. Apoi, am vorbit puţin pe conturile de socializare, iar când m-am întors din Ungaria am ieşit la un restaurant, am vorbit şi… ne-am plăcut”, spune, cu sinceritate, fratele lui Yamato Zaharia, unul dintre Faimoşii din acest sezon.
Mai mult decât atât., Geanina a fost una dintre sutele de persoane care au mers la aeroport să îl întâmpine, ca pe un campion, pe Yamato Zaharia, chiar dacă nu el este câştigătorul Exatlon România. ”O să i-o prezint şi fratelui meu, lui Yamato, normal. Vom lua masa cu toţii, împreună, ca o familie”, ne-a mai spus Yani.
De partea cealaltă, Geanina, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil” şi ”Exatlon”, părea la aeroport extrem de amorezată de fratele lui Yamato! Tânăra a stat numai lângă lângă Yani şi nu l-a scăpat din ochi nici măcar o secundă! Emoţionată, a vorbit puţin şi despre relaţia lor, una deşi aflată la început, destul de puternică!
”Nu pot să spun ce va fi, ştiu doar ce trăiesc acum. Un vis frumos! Îmi place Ianni şi sper ca relaţia noastră sa evolueze aşa cum îmi doresc! Deocamdată, ne este bine şi nu ne pasă dacă un sărut de-al nostru, de pildă, apare în presă sau altundeva! Până la urmă, nu avem de ce să ne ascundem”, a spus Geanina.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Drama teribilă a Mirelei Vaida! Câte sarcini a pierdut? A suferit enorm

Cutremur în showbiz! Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte! Momente teribile pentru Busu, prezentatorul meteo de la Pro Tv

Yamato, primit ca un adevărat campion, chiar dacă nu e câştigătorul Exatlon! Ce cadouri de adevărat samurai a primit Faimosul, la revenirea în România EXCLUSIV

Geanina de la Exatlon şi fratele lui Yamato formează un cuplu! Dovada că cei doi se iubesc: „Casă de piatră”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies