Primele declarații din partea familiei actriței Naya Rivera după ce fost găsită înecată!

Familia actriței Naya Rivera a dat primele declarații despre situația cu care se confruntă. Aceștia au vorbit după ce a fost dată oficială cauza morții.

Distribuie pe:

 


In articol:

Familia artistei a dat primele detalii legate de modul tragic în care ea a fost găsită. Naya Rivera a ieșit să se plimbe cu barca împreună cu fiul ei, iar după trei ore de la închirierea bărcii, autoritățile l-au găsit doar pe cel mic.

 

Primele declarații din partea familiei actriței Naya Rivera după ce aceasta a fost găsită înecată!

 

Primele declarații ale familiei

„Suntem foarte recunoscători pentru valul de dragoste și rugăciuni pentru Naya, Josey și familia noastră, din ultima săptămână. În timp ce plângem pierderea frumoasei noastre legende, suntem binecuvântați să îi onorăm moștenirea nemuritoare și spiritul ei hipnotic. Naya a fost un talent extraordinar, dar a fost o persoană și mai uimitoare, mamă, fiică și soră”, scrie în declarație.

De asemenea, familia artistei a ținut să le mulțumească și autorităților care s-au implicat în găsirea acesteia. Timp de 6 zile actrița a fost căutată neîncetat  în apele lacului Piru, unde s-a înecat.

„Mulțumim femeilor și bărbaților de la Departamentele de șerifi de la Ventura, Tulare și San Luis Obispo pentru dedicarea lor și eforturile necontenite de a o găsi pe Naya. Ne exprimăm recunoștința nețărmurită și laudele pentru eroina care a găsit-o. Mulțumim prietenilor ei, colegilor și fanilor pentru susținerea constantă. Raiul a câștigat îngerul nostru jucăuș. Vă rugăm respectuos să ne respectați intimitatea în timpul acestor momente dificile”, scrie în ultima parte a declarației făcută de către familia artistei.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

 

Citeste si: Iată ce trebuie să știi despre următoarea ta vacanță în Grecia! Care sunt lucrurile pe care trebuie să le respecți neapărat!

Citeste si: Scandal uriaș la mormântul Mădălinei Manole. Ce a făcut Petru Mircea

Citeste si: Viorica de la Clejani a rupt tăcerea. Adevărul despre accidentul provocat de Margherita: „Sunt lucruri atât de grave...”

 

Primele declarații din partea familiei actriței Naya Rivera după ce aceasta a fost găsită înecată!

 

Decesul a avut loc din cauza unui înec accidental

Cauza decesului a fost stabilită după o zi după ce autoritățile au găsit-o pe Naya în râul Piru și au preluat-o.

Autoritățile medicale de la The Ventura Couny Medical Examiner, după ce au realizat autopsia, au declarat cauza decesului și faptul că într-adevăr corpul este al actriței. Decesul ar fi avut loc din cauza unui înec accidental.

„Rezultatele autopsiei confirmă înecul și starea în care a fost găsit corpul coincide cu cea a momentului în care ea a fost dată dispărută”. „În cadrul autopsiei nu au fost identificate răni sau alte procese cauzatoare de moarte. Nu există niciun semn, atât din investigație cât și din autopsie, a faptului că drogurile sau alcoolul ar fi jucat vreun rol în acest deces”, se mai arată în datele obținute de E! News. 

În data de 8 Iulie, actriția Naya Rivera a fost declarată dispărută, după ce fiul acesteia a fost găsit singur în barca pe care o închiriaseră împreună. Șeriful din Ventura County a declarat la momentul respectiv că femeia a închiriat o barcă pentru a se plimba pe râul Piru și că era alături de fiul ei. Autoritățile au susținut că aceasta a închiriat barca în jur orei 13, pe data de 13 iulie, iar trei ore mai târziu, fiul actriței a fost găsit singur în barcă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate