Primele declarații legate de starea lui Ion Iliescu! Ce se întâmplă cu fostul președinte, după ce a ajuns la Spitalul de Urgență

Reprezentanții de la Spitalul Universitar de Urgență Elias auoferit primele declarații legate de stare de sănătate a lui Ion Iliescu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ion Iliescu a ajuns în această dimineață la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală. Multă lume a crezut că vechile probleme cu inima ale fostului președinte au revenit. Se pare, însă, că el a mers doar la un control de rutină.

„Precizăm că domnul Ion Iliescu nu se află internat la SUU Elias”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Spitalului Elias, relatează SpyNews. 

Citeste si: VIDEO 17 județe din țara sub apa! Ploile torențiale au distrus zeci de locuințe

Ion Iliescu a avut probleme de sănătate în trecut

Nu au trecut nici trei săptămâni de când Ion Iliescu a fost externat. Fostul președinte al României a ajuns și la sfârșitul lunii mai la spital și a fost internat timp de o săptămână. La acel moment, el făcuse febră și nu se simțea deloc bine, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală.

Ion Iliescu are 89 de ani și, la începutul lunii aprilie a acestui an, a suferit o intervenție chirurgicală pe cord din cauza unor probleme cardiace mai vechi. Operația a fost declarată un succes, iar el părea sănătos tun după ce a fost externat din spital, însă problemele de sănătate au reapărut.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate