Primele imagini cu Andreea Marin după ce Răduleasca a făcut-o ”vită”! Surprinsă în trafic, cu ochii pe telefon! VIDEO EXCLUSIV

DNA a provocat un nou scandal între Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, care nu i-a picat deloc bine fostei zâne a surprizelor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Andreea Marin a fost surprinsă de paparazzii WOWbiz.ro la câteva ore după declanșarea unui nou scandal între ea și Mihaela Rădulescu. Marea rivală a Andreei a fost înregistrată de DNA în timp ce discuta cu fostul ei soț, Elan Schwartzenberg și în care o făcea ”vită” pe fosta TVR-istă. Nu se știe de ce, înregistrarea a rămas în dosarul privind dispariția lui Claudiu Marta și a fost prezentată zilele trecute de presă.

Andreea Marin nu a digerat prea bine jignirile Mihaelei chiar dacă a încercat să pară că ignoră scandalul. Vizibil abătută, vedeta a oprit mașina și și-a consultat timp de câteva minute telefonul mobil. Nu se știe dacă primise un mesaj sau a citit o știre, poate chiar cea în cauză. Cert este că a fost suficient de importantă încât să oprească mașina.

După câteva minute în care a privit telefonul, Andreea Marin și-a continuat drumul, părând destul de afectată.

Citeste si: Război total între Mihaela Rădulescu și Zâna Surprizelor: „Inegalitatea dintre mine şi vita aia de Marin... ”

Citeste si: Probleme pentru fosta iubită a lui Bănică Jr! Camelia Constantinescu este executată silit și ar putea rămâne fără casa în care locuiește cu partenerul ei

Citeste si: Iulia Albu, atac dur la Andreea Marin! A comparat-o cu o ţărancă cu coasa şi toporul în mâini: “Pătrunjelu-i lung şi gros/Astăzi eu mă duc să cos(esc)!”

Mihaela Rădulescu a fost înregistrată discutând subiectul ”Andreea Marin” cu fostul ei soț, care la acea vreme era patron la Realitatea. Diva era destul de afectată de faptul că rivala ei avea ”un promo pe post care costă niște zeci de mii de euro”, în timp ce al ei era făcut cu buget minim.

Mihaela Rădulescu: ”Unicul motiv pentru care îmi sare țandăra e inegalitatea dintre mine și vita aia de Marin”

Mihaela Rădulescu: ”... eu am puține motive să mă enervez... și cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul pentru care îmi sare țandăra, este inegalitatea dintre mine și vita aia de Marin. Asta are un promo pe post, care eu totuși cunoscând meserie, costă niște zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere (...). Eu mă... pe fata asta și știu sigur de o mie de ori arătând mai bine, mai deșteaptă și mai mișto ca fata asta. Mă doare în ... de fata asta. Nu vreau însă să se vadă strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super-promo, un super profi făcut de agenție, filmat pe peliculă de film, cu regizor. Am aflat. Știu exact cine l-a făcut și cât costă un astfel de promo, iar eu am un promo filmat cu aparat foto pentru că echipa din Realitatea mi-a zis: ”Bă, ne pare rău, azi nu avem camere profi cu noi, filmăm cu aparatul”. Am crezut că mor”, spune Mihaela Radulescu pe înregistrarea de la DNA.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate