Primele imagini cu artista Cream după ce a participat la un show tv! Cum a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro VIDEO EXCLUSIV

Cream a fost una dintre vedetele unui show tv. Încă din primele emisiuni între ea și Brigitte Sfăt au avut loc discuții și chiar acuzații grele.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Cream a trăit clipe grele în show, a fost acuzată grav de Brigitte Sfăt, s-a duelat cu alte vedete și s-a certat. După încheierea emisiunii, Cream s-a întors la viața de zi cu zi, la băiețelul ei, care în perioada filmărilor a fost în grija surorii cântăreței.

Zilele trecute, paparazzi Wowbiz.ro au surprins-o pe Claudia Pavel, alias Cream, în parc, alături de băiețelul ei și de soră. Noah era extrem de încântat de faptul că-și petrece timpul alături de cele două femei, s-a jucat, s-a dat în leagăn. Cream însă a fost o bună parte din timp cu ochii în mesajele primite pe telefon sau a vorbit la mobil.

Citeste si: Cream l-a șters de pe Facebook pe italianul care opera ilegal în România! Interpreta se recomanda ”prietena lui Dr Mode”, în urmă cu o lună

Citeste si: Smiley și Claudia Pavel, amor în secret! Prima declarație a cântăreței despre relația lor

Cream, supărată din cauza unui mesaj de pe telefon?

După o discuție lungă avută la telefon, departe de copil, Cream s-a întors în zona unde își lăsase soar și băiețelul și i-a arătat acesteia ceva în telefon. Părea a fi un articol sau un mesaj mai lung pe care soar lu Cream l-a citit cu voce tare iar Cream asculta serioasă.

Numai apariția lui Noah a făcut-o pe Cream să zâmbească din nou și să depășească momentul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate