Primele imagini cu Aurel Moldoveanu după ce s-a căsătorit cu o tânără de 28 de ani! Transformare uriașă a interpretului de 59 de ani VIDEO EXCLUSIV

Aurel Moldoveanu a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro la frizer.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Aurel Moldoveanu a fost considerat mulți ani ca fiind ”cântărețul fără vârstă”. Asta pentru că în ciuda datei din certificatul de naștere, Moldoveanu rămânea la fel din punct de vedere fizic.

fara descriere

La 59 de ani, Aurel Moldoveanu a început însă să-și arate vârsta. În imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, cantărețul se află pe scaunul de frizer și pare vizibil îmbătrânit, cel puțin în zona ochilor, acolo unde acesta suferă de ani buni de o afecțiune medicală destul de serioasă, care-l obligă să poarte ochelari tot timpul.

Aurel Moldoveanu: ”Sufăr de o boală a ochilor”

”Este absolut necesar să port ochelari​. Sunt ochelari speciali, terapeutici. Acum un an jumate, când vedeam lumină, lăcrimam. Mi-am pus picături, m-am dus la control, a fost ok… cam două trei luni. După 3-4 luni, mi-a reapărut… Am contactat un virus, cheratită virală, am avut şi două intervenţii pe cornee şi un transplant, şi nu este în totalitate rezolvată. Se rezolvă, apoi recidivează… E de ajuns să-mi scadă imunitatea puţin şi sunt praf. Zăpada mă nenoroceşte. Trebuie să port ochelari, inclusiv în momentele intime. Nu renunţ la sală, la vocalize, nu renunţ la studio”, a declarat Aurel Moldoveanu la o emisiune de televiziune, cu ceva vreme în urmă.

fara descriere

Citeste si: Aurel Moldoveanu a rămas fără permis! Ce i s-a întâmplat îndrăgitului cântăreț

Citeste si: Video exclusiv! Imagini rare cu Aurel Moldoveanu in compania unei femei! Cantaretul a scos o tinerica la film, dar greu de spus in ce relatie se afla cu aceasta

Citeste si: Un artist de la noi e disperat! E bolnav de 3 luni: "Am luat toate picaturile din lume si am facut analize, nu identifica iritatia"

Vestea bună este că lui Aurel Moldoveanu i-a rămas inima tânără. În toamna anului trecut, acesta și-a unit destinele cu o tânără de 28 de ani, cu care avea o relație de un deceniu. Cu un statut de tânăr însurățel, nici nu-i de mirare că Aurel Moldoveanu trebuie să fie mereu tuns, ras și frezat pentru aleasa inimii lui dar și pentru fanii lui din întreaga țară.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate