PRIMELE IMAGINI cu autoarea crimei de la metrou, dupa ce a fost prinsa de politisti! Ipoteză infioratoare a unui celebru criminolog: "Ar fi auzit voci"

Femeia bănuită că ar fi împins o tânără pe linia de metrou în staţia Dristor a fost depistată de poliţişti în cursul nopţii şi este audiată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în calitatea de suspect.

Autor: A. B.

Potrivit Stiripesurse, suspecta a fost prinsă în centrul Capitalei, în zona Unirii. Aceasta nu s-a opus reţinerii, ea fiind condusă la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Criminologul Dan Antonescu a comentat tragedia care a avut loc la metroul din Bucureşti marţi seară.
Specialistul a venit cu o ipoteză absolut şocantă în privinţa desfăşurării evenimentului de la staţia Dristor, când o tânără şi-a pierdut viaţa după ce a fost aruncată în faţa metroului de o altă femeie.
 
"Sunt situaţii în care poliţiştii sunt puşi în faţa unui absurd total. Mare lucru că a fost prinsă atât de repede şi nu a mai apucat să facă un astfel de gest.
 
Discutaţi cu un psihiatru şi există posibilitatea să vă spună că femeia ar fi auzit voci care să-i spună să o arunce pe tânără în faţa metroului", a declarat criminologul Dan Antonescu la Realitatea TV.
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies