Primele imagini cu bărbatul care a băgat-o în spital pe Daniela Crudu

Daniela Crudu a avut un weekend de coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Primele imagini cu cu bărbatul care a băgat-o în spital pe Daniela Crudu!


In articol:

Daniela Crudu se afla într-o relație cu iubitul ei de mai bine de un an, iar, potrivit apropriaților, nimeni nu ar fi prevestit ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Fosta asistentă TV a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, încât a ajuns la spital în stare gravă.

Primele imagini cu iubitul Danielei Crudu

În ianuarie anul trecut, Daniela Crudu și iubitul ei de origine croată petreceau într-un club de la malul mării. Cei doi au petrecut până dimineața, iar iubitul Cruduței nu s-a abținut din a comanda unele dintre cele mai scumpe băuturi.

Primele imagini cu cu bărbatul care a bătut-o pe Daniela Crudu

Foto: Cancan.ro

Daniela Crudu, transfigurată de iubitul ei

Bruneta a fost transportată la spital, duminică, cu piciorul rupt și un traumatism cranian, în urma loviturilor primite de la iubit. Rănită și cu dureri severe, Cruduța a decis să se recupereze acasă la tatăl ei, Nelu Crudu, acolo unde a ajuns duminică seara, după ce a fost externată de la spital.

Citeste si: Motivul pentru care Christopher Plummer urăște filmul care i-a adus celebritatea. Marele actor i-a dat un nume ironic peliculei “Sunetul muzicii”

Citeste si: Kanal D, pe primul loc, cu „Asta-i Romania!”

Citeste si: Survivor România. Elena Ionescu, despre motivul pentru care este votată de băieți ”Pentru că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe ...”

Ajutată de sora ei, Daniela Crudu, mutilată din cauza loviturilor, a hotărât să se retragă în liniște pentru o perioadă, în intimitatea căminului părintesc.

Cum a aflat Nelu Crudu de bătaia fiicei sale

Nelu Crudu a fost luat prin surprindere de paparazzii WOWbiz.ro, atunci când a fost întrebat de situația fiicei sale. Bărbatul părea să nu știe nimic la acel moment de coșmarul prin care trecuse Daniela, în ciuda faptului că bruneta se afla deja de câteva ore bune la spital. "Nu știu, nu știu nimic...o fi pe la o prietenă.", a fost răspunsul inițial dat de Nelu Crudu. (Citeste si: Daniela Crudu a fost mutilată! Bătaia primită îi va lăsa urme pe viață)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate