Primele imagini cu Borcea încătușat! L-au băgat în dubă și l-au dus la Rahova

Primele imagini cu Borcea încătușat! L-au băgat în dubă și l-au dus la Rahova

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca Borcea să meargă la închisoare din nou, de data aceasta în dosarul retrocedărilor de terenuri de la malul mării. În acelși dosar a fost condamnat și Radă Mazăre, care a primit o sentință de nouă ani. DNA susține că prejudiciiul creat este de 114 milioane de euro.

În această dimineață Cristi Borcea s-a predat. Polițiștii l-au încătușat și l-au băgat în dubă pentru a-l transporta la penitenciarul Rahova, relatează observator.tv. Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, la trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea echivalentului în lei al sumei de 957.107 euro. Sentința a fost pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție și este definitivă.

Citeste si: Cristi Borcea s-a predat în această dimineață! Fostul acționar de la Dinamo va fi încarcerat la Rahova

fara descriere

Borcea fusese achitat în 2017

În iulie 2017, Radu Mazăre a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare. Nicușor Constantinescu a fost condamnat și el, în acelși dosar, la 3 ani de închisoaare cu suspendare. Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo, a primit și el aceeași pedeapsă. În schimb, Cristi Borcea, finanțatorul Dinamo, a fost achitat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate