Primele imagini cu cel care spune că este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei

Un bărbat din Satu Mare spune că este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Recent, Nelson Mondialu a povestit că nu este tatăl biologic al lui Livian și al celuilalt fiu. Cu toate acestea, i-a crescut pe cei doi băieți ca și cum ar fi fost al lui. Concurentul de la Puterea Dragostei a aflat la vârsta de 18 ani că cel căruia îi spunea „tată” nu este părintele lui natural și a acceptat acest lucru.

fara descriere

Bărbatul care susține că este tatăl lui Livian are 62 de ani, este din Satu Mare și, conform informațiilor publicate pe pagina lui de Facebook, locuiește în București.

Citeste si: Au apărut primele filmulețe cu Bianca de la Puterea Dragostei când făcea videochat! Fanii emisiunii au fost șocați când au văzut ce putea să facă în fața camerei

fara descriere

Bărbatul care spune că este tatăl biologic al lui Livian a povestit cum l-a dat

„Stimați urmăritori și susținători ai lui Livian, nu pot să mai țin secret!
1. Nu îl cheamă Livian, ci Lagarder.
2. Este băiatul meu și l-am crescut până la patru ani, soția nu avea piept și i-am dat să sugă cam un an, l-am înțărcat și i-am dat cu biberonul.

Când am văzut că slăbește pe zi ce trece, l-am vândut în Cluj unui țapinar care tăia lemn. „E de vânzare?”, m-a întrebat. „Da”, răspund. „Dar cum te cheamă? Să știu și eu, că tare finuț ești”. „Îmi zice Bocciul. Tot Clujul mă știe că doar sparg lemne. Mi-am dat seama că averea lui era nimic și l-am dăruit gratis.

fara descriere

Iertați-mă, oameni buni, vreau băiatul înapoi, dar fără Bianca, pentru că l-a nenorocit cu băutura. Doamna Mantea, din suflet vă rog să îl bucurați pe Lagarder, fiul meu, că sunt aici și mai aștept o zi să vină acasă”, este mesajul pe care l-a transmis bărbatul care spune că este tatăl biologic al lui Livian de la Puterea Dragostei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate