Primele imagini cu fetele moarte într-un escape room! Polițiștii au făcut descoperiri tulburătoare

Cinci fete din Polonia au murit într-un escape room. Un tânăr a fost trimis după gratii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

escape room fete moarte

Cinci fete de 15 ani din Polonia au murit într-un escape room din orașul Koszalin din nord-vestul țării. Ele s-au stins din cauza unui foc care a izbucnit în cameră și, din păcate, nu au reușit să scape. Ulterior însă, s-a aflat că ar fi putut ieși de acolo doar dacă ar fi existat o ieșire de urgență.


In articol:

escape room fete moarte

Identitaţile şi fotografiile a patru dintre fetele decedate au fost facute publice: Karolina Barabas, Wiktoria Julia Pietras, Gosia Tymieniecka şi Amelia Wieczorek au murit asfixiate din cauza fumului dens care s-a răspândit cu repeziciune, relatează publicație The Mirror. Fetele se aflau acolo pentru a sărbători ziua de naștere a uneia dintre ele.

Citeste si: Jador o face praf pe Ella de la Puterea Dragostei! De la ea s-ar fi aflat că a plagiat melodia unui artist celebru din Turcia: „Nu trebuie să dăm în munca altora. Am copiat, recunosc, dar tu nu trebuia să-i zici”

Citeste si: Andreea Bălan, clipe de coșmar în vacanță! După ce Clara s-a îmbolnăvit și a fost anesteziată complet, a făcut și Ella enterocolită

Citeste si: Primele imagini de la prăbușirea avionului ucrainean din Teheran! 176 de persoane au murit, iar oficialii din Iran refuză să ofere informații cruciale pentru anchetă

escape room fete moarte

Un tânăr a ajuns după gratii

Pompierii care au stins incendiul au descoperit mai multe nereguli la sistemul de electricitate și au făcut mai multe cercetări. După această tragedie, mai multe locuri de tip escape room din Polonia au fost închise pentru că nu respectau normele de siguranță.

escape room fete moarte

Un tânăr de 28 de ani a fost pus sub acuzare de autorități, după ce s-a stabilit că a creat cu bună știință pericolul, dar și pentru uciderea celor cinci fete, deși intenția lui nu fusese să le ucidă. În plus, victimele erau minore și nu ar fi trebuit primite fără un părinte de față.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate