Primele imagini cu finaliştii de la Exatlon pe aeroportul din Dominicană! Campioana Betty, EXCLUSIV WOWbiz.ro: ”M-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu”

S-a încheiat sezonul 2 al show-ului Exatlon, iar concurenţii rămaşi în Republica Dominicană şi-au făcut bagajele şi au ajuns deja la aeroport. WOWbiz.ro va fi alături de ei pas cu pas.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Tensiunea, nervii, bucuria şi tristeţea au lăsat loc nerăbdării de a ajunge mai repede acasă. Concurenţii din fazele finale ale Exatlon Sezon 2 nu au mai avut răbdare şi au plecat deja spre aeroport. WOWbiz.ro i-a însoţit pas cu pas pe aceştia.

Primele imagini de la aeroportul din Santo Domingo cu momentul în care sportivii au coborât din maşina care i-a adus de la camp le puteţi vedea în exclusivitate pe WOWbiz.ro.

Echipaţi în haine ”civile”, aproape de nerecunoscut, ”exatloniştii” s-au arătat extrem de relaxaţi şi fericiţi de faptul că s-au întors la civilizaţie. Cel mai vesel a părut Iulian Pîtea, care i-a oferit o caldă îmbrăţişare marii câştigătoare, Beatrice Olaru. ”Începe o nouă idilă”, a glumit Iulian, personajul cel mai ”obişnuit” cu idilele.

”N-ai venit la mine, nici eclere, nici caramele, nimic nu mi-aţi adus”,glumeşte Betty cu reporterul. Nici nu e de mirare, după aproape 4 luni în care concurenţii au fost privaşi de cele mai mari plăceri culinare ale lor.  
”Sunt bogatas”,spune Iulian, lăudându-se cu banii câştigaţi la unul dintre jocurile speciale. ”Iulian este vedetă, nu mai poate să meargă decât cu aceşti ochelari”,glumeşte şi Mădălina.

”Deocamdată nu realizează nimeni că ajungem acasă”, spune şi Pulhac, extrem de bronzat şi foarte zâmbitor.

”Ne încearcă o senzaţie de petrecere”, spune Iulian.

”Betty, vreau să ne arăţi trofeul”,îi spune reporterul lui Betty. ”Ce să vă arăt?”, se miră aceasta. ”E în bagaj”. Reporterul insistă: ”Te rog frumos să ni-l arăţi!”.Încurcată, Betty se uită în jurul ei: ”Să-l scot, Daniela? Îl scot?”. 23 de kilograme are trofeul Exatlon.

Betty, primele declaraţii în calitate de campioană Exatlon

”Am muncit în fiecare zi pentru asta şi cred că e o răsplată pentru munca pe care am depus-o zi de zi la Exatlon fără ca măcar să îndrăznesc să visez la premiu. Cu cât se apropia finalul simţeam că sunt din ce în ce mai aproape de trofeu.

Cel mai mare sentiment de mulţumire pe care l-am avut a fost când am ajuns în semifinale alături de Iulian şi de Alin. De acolo am jucat cu o mare bucurie şi m-am lăsat în mâinile lui Dumnezeu. Cred că dacă Dumnezeu a aşezat premiul ăsta în braţele mele, el şite de ce. Nu pot să fiu decât recunoscătoare, mă simt binecuvântată”
Cum se simte acum: ”Simt că trăiesc un vis cu ochii deschişi, nu realizez încă ce mi se întâmplă. E un sentiment de fericire pe care nu l-am mai trăit. E incomparabil cu orice s-a întâmplat până acum în viaţa mea. E unic, sunt recunoscătoare şi aşa cum am mai zis, mă simt binecuvântată”

Unde va ţine trofeul: ”Voi găsi un loc de cinste trofeului, la mine acasă. Probabil în living, acolo unde îmi petrec cel mai mult timp atunci când stau acasă. Vreau să-l vîd tot timpul atunci când intru în casă”.

 

Ce transmite fanilor emisiunii: ”Aş vrea ca ceea ce s-a întâmplat la Exatlon cu echipa Războinicilor şi cu mine să fie un exemplu pentru ei. Dacă lucrul ăsta se întâmplă pot să spun că sunt mai mult decât împlinită de ceea ce am făcut aici”

Reporter: Metin Molagean

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Ei merg direct în Marea Finală Exatlon Sezon II! Mădălina Predoi, în lacrimi: ”Nu pot să-mi revin după aşa ceva”

Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Probleme de sănătate pentru Iulian Pîtea! Războinicul nu poate sta în picioare de dureri

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Borcea e în stare de ȘOC! Boala îngrozitoare de care suferă de 20 de ani

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Istoria secretă. Au românii vocația trădării? Ce spun germanii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies