Primele imagini cu Oana Roman in public, după ce a ajuns la spital cu masca pe față! A stat la masă cu haina de blană pe ea VIDEO EXCLUSIV

Oana Roman și-a speriat prietenii după ce a postat o poză cu ea în spital, purtând o mască pe față.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Oana Roman a ajuns la spital după ce s-a simțit rău, așa cum chiar ea a mărturisit după ce a postat o poză în care apărea cu o mască pe față. ”Aseară am fost la spital să îmi fac niște analize. Sunt bine. Nu m-am simțit bine. Respiram greu, aveam tensiune. Toate analizele au ieșit foarte bine. Nu era o mască de oxigen, era o mască pentru aerosoli. (…) Sunt și eu om, am și eu momente când nu mă simt bine”, a precizat Oana Roman.

Citeste si: Oana Roman, clipe terifiante! A sunat imediat la 112: "În casă este şi o butelie care poate să explodeze"

La scurt timp, Oana Roman a fost surprinsă de paparazzii WOWbiz.ro la un restaurant alături de fetița ei, de Denisa de la Bambi și de iubitul acesteia. Oana Roman a stat la masă cu haina de blană pe ea, deși în local nu era frig, lucru ce se observă clar din faptul că iubitul Denisei este într-un tricou cu mânecă scurtă. Probabil însă că Oana nu se simțea prea bine in continuare și a preferat să se protejeze .

Citeste si: Ce se ascunde în spatele zâmbetului Oanei Roman? Vedeta a suferit cumplit şi s-a gândit chiar la moarte! Vezi prin câte a trecut şi ce a salvat-o

Oana Roman, după ce a fost la spital! A ieșit la masă cu Denisa de la Bambi

Cât a stat la masa, Oana Roman a vorbit tot timpul, iar Denisa a mâncat. Cum discuția nu era prea interesantă pentru fetița Oanei, micuța a încercat de câteva ori să capteze atenția mamei, a primit o mângâiere, chiar și un pupic, însă, la un moment dat, plictisită, s-a ridicat de la masa și s-a plimbat prin local.

Oana Roman s-a speriat după ce locuințe unei vecine a luat foc

În ultima perioadă, Oana Roman a avut parte de mai multe momente tensionate. Săptămâna trecută ea a trăit o sperietură soră cu moartea, după ce locuinţa uneia dintre vecine a luat foc. În momentul în care a văzut acest lucru, Marius Elisei, soţul ei, a auzit ţipetele vecinei şi i-a sărit imediat în ajutor.

”Azi am tras o mare sperietură, a luat foc o casă vis a vis de blocul nostru, iar Marius a fost eroul meu pentru că a auzit femeia care stă în casă ţipând şi a ieşit repede să o scoată afară şi să cheme pompierii! Până la urmă totul s-a terminat cu bine!”, este mesajul pe care l-a postat Oana Roman după incident. 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate