Primele imagini cu piromanul care a incendiat opt masini in Bucuresti. Cine este barbatul

Autor: A.N.C.
 
Politia Capitalei a publicat imaginile cu barbatul care a incendiat opt masini in Bucuresti.
 
„Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagini, principal suspect in comiterea infractiunii de distrugere calificata prin incendiere, savarsita la data de 31 martie/01 aprilie a.c., pe raza Sectorului 1, opt autoturisme fiind distruse. Cei care il recunosc si pot oferi informatii sunt rugati sa anunte la telefon 021/222.41.58
Sectia 4 Politie, cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112”, precizeaza Politia intr-un comunicat.
 
Pompierii au descoperit ca piromanul a dat cele trei lovituri de proportii dupa un plan atent studiat: a pus carpe imbibate cu benzina sub rotile masinilor. S-a asigurat ca vehiculele iau foc, dar si-a lasat si timp sa dispara pana izbucneste valvataia.
 

 

 
Primul incendiu a fost anuntat la 112 in jurul orei 23.00, pe strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacara, iar cel de-al patrulea era doar afectat de caldura degajata.
 
In scurt timp, a fost anuntat un incendiu similar in strada Petru Rares, unde a fost identificat un autoturism distrus in proportie semnificativa, iar cel de-al doilea era afectat in partea frontala.
 
Cel de-al treilea incendiu s-a produs in strada Nicolae Ionescu, la doua autoturisme care ardeau cu flacara, pe o suprafata de peste 80% din caroserie.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies