Paparazzi

Primele imagini cu Rani Adamescu după ce a aflat că riscă închisoarea pentru delapidare! Fostul crai de Dorobanţi, la discuţii cu un celebru bucătar

Rani Adamescu nu pare prea afectat de faptul că a fost pus oficial sub acuzare într-un dosar de delapidare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Rani Adamescu a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro într-o ipostază care în urmă cu câţiva ani ar fi fost una absolut obişnuită: la terasa unui local din Dorobanţi, de vorbă cu ptronul acestuia, nimeni altul decât Chef Joseph Hadad. Rani nu părea să aibă vreo problemă cu frigul de afară, el orientându-se către un sistem de încălzire de exterior, lângă care s-a aşezat.

Extrem de ralaxat, tânărul milionar a stat câteva minute de vorbă cu celebrul bucătar, după care a acceptat invitaţia acestuia de a continua discuţia în interior, mai ales că Hadad era îmbrăcat destul de subţire. Rani Adamescu era cunoscut cu câţiva ani în urmă ca un veritabil ”crai de Dorobanţi”, într-o perioadă în care băieţii de bani gata erau la mare modă în Capitală.

Interesant este că în urmă cu doar o săptămână, Rani Adamescu a fost anunţat de procurori că este cercetat pentru delapidare şi că riscă închisoarea. Dosarul în care Rani a dat cu subsemnatul ar fi plecat de la un denunţ al fratelui său vitreg, Alexander Adamescu, acesta recalamând-o iniţial pe mama lui vitregă, Carmen. Procurorii suspectează că Rani şi mama lui ar fi încheiat închieta contracte şi efectuat plăţi ilegale în valoare de 43 milioane lei. În ciuda acestei veşti, Rani Adamescu nu a părut deloc afectat, ba chiar a fost mai degrabă relaxat şi zâmbitor la întâlnirea cu Hadad.

Galerie foto  Urmatorul articol