Vedete

Primele imagini cu Războinica Mihaela Popescu pe aeroport! Cine a așteptat-o la venirea în țară

Războinica Mihaela Popescu s-a întors în țară! Pe aeroport, au așteptat-o oamenii dragi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În urmă cu trei zile, Războinica Mihaela Popescu a fost eliminată din competiția Exatlon România Sezon III. Tânăra a părăsit competiția în lacrimi, după ce s-a duelat cu Iulia Aradi.

Pe aeroport, la venirea în țară din Republica Dominicană, Războinica Mihaela Popescu a fost așteptată cu sufletul la gură de familie, de cei dragi, dar și de prieteni! De asemenea, Irina Postolea și Cosmin Marin, foștii colegi ai Mihaelei Popescu, au întâmpinat-o și ei!

Citeste si: Declarații șocante despre Roxana de la Puterea dragostei! Ce a spus None despre tânără în urmă cu puțin timp! ”Mi-am dat seama ce om este! Nu imi place”

A fost primită cu brațele deschise, cu tort de ciocolată, baloane de culoare albastră și buchete cu flori! Primul impact, când i-a văzut pe cei dragi, a fost să meargă și să-i îmbrățișeze de dor. Mai multe imagini, în galerie!

Mihaela Popescu, discurs emoționant înainte de plecare!

”Să nu vă mai bată nimeni. Să nu mai ajungeți în situații de genul. A fost al treilea duel. Am și spus, nu regret nimic! Mai ales că m-am bătut cu Iulia, cu o persoană cu care m-am înțeles cel mai bine. E un sentiment neplăcut, însă astăzi ea a dovedit că ea cea mai bună, că-și merită locul aici, că trebuie să muncească până la Finală. Să nu le mai dați ocazii Faimoșilor să vină peste voi pentru că știți că sunteți puternici. Cântecele lor nu fac nimic. Cel mai important lucru este să rămâneți uniți pentru că ați rămas șase. Și șase e numărul meu norocos.

Citeste si: Seamănă leit! Fratele lui None de la ”Puterea Dragostei” frânge și el inimi. Uite cum arată

Azi atât am putut. Azi. Am zis că nu regret niciodată că mă lupt cu Iulia. Și își merită locul aici și asta am vrut să… Pentru că ea nu merită să plece. Nimeni de aici nu merită să plece. Trebuia să plece din partea Faimoșilor, nu din partea noastră…”, le-a spus Mihaela Popescu colegilor ei de echipă înainte să plece.

Galerie foto