Stiri

Primele imagini cu sicriul lui Cristian Topescu! Decizia luata de familie in privinta priveghiului marelui comentator sportiv

Marele jurnalist Cristian Topescu a murit marti, la varsta de 81 de ani. Azi, sicriul sau a fost depus la sediul TVR.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Primele imagini cu sicriul lui Cristian Topescu! Decizia luata de familie in privinta priveghiului marelui comentator sportivicon photo

Sicriul cu trupul lui Cristian Topescu a fost depus, in aceasta dimineata, in Studioul 2 al Televiziunii Romane si numeroase personalitati ale sportului, dar si admiratori ai fostului comentator au venit sa-si ia ramas bun.

Sicriul este acoperit de drapelul Romaniei, iar langa el au fost asezate castile cu microfon, care l-au insotit in cariera sa de comentator sportiv. Pe un ecran aflat in sala, ruleaza imagini din timpul vietii lui Cristian Topescu.

Familia lui Cristian Ţopescu a dorit o ceremonie sobra si a interzis accesul camerelor video si a aparatelor foto, in spatiul special amenajat pentru comemorarea marelui comentator.

Cristian Topescu va fi inmormantat vineri, la cimitirul Ghencea Militar.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune