Primele imagini cu Viorica Dăncilă la secția de votare! A stat și ea la coadă

Premierul Viorica Dăncilă s-a prezentat și ea la secția de votare. A stat la coadă, a vorbit cu oamenii și și-a așteptat rândul.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Viorica Dăncilă a fost destul de nehotărâtă în legătură cu prezența ei la secțăia de votare. Deși inițial spusese că se va prezenta la vot, ulterior ea s-a răzgândit și a declarat că pe data de 26 mai nu va merge la secția de votare. Astăzi, însă, premierul a stat la coadă pentru a-și exercita dreptul la vot.

Viorica Dăncilă a zâmbit oamenilor, a acceptat să vorbească cu ei și s-a lăsat fotografiată și filmată. Toate camerele au fost îndreptate asupra ei.

Viorica Dăncilă a anunțat săptămâna trecută că se va prezenta la secția de votare

„Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României pentru că, ştiţi, am fost europarlamentar nouă ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul în instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente, în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor. (...) Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a spus Viorica Dăncilă săptămâna trecută.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate