Primele imagini de la cimitirul Progresul din Capitală, la priveghiul designerului Răzvan Ciobanu! E înconjurat de multe flori

Avem primele imagini de la Cimitirul Progresul din Capitală, la capela în care trupul lui Răzvan Ciobanu este depus.

Autor: A.V., Radu C. Munteanu

In articol:

UPDATE, ora 17:50. În aceste momente are loc Slujba Stâlpilor. La căpătâiul designerului se află familia sa și cei apropiați. Bunicii lui Răzvan Ciobanu i s-a făcut rău în timpul slujbei și a plâns încă din zori lângă trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu.. De asemenea, ea nu a mai putut intra la slujbă pentru că i s-a făcut rău.

 

UPDATE 11.20. Părinții designerului au ajuns din nou la capela de la Cimitirul Progresul, după ce au fos plecați pentru o scurtă perioadă de timp ca să se ocupe de cele necesare înmormântării. Vizibil obosiți, doamna și domnul Ciobanu au fost nedezlipiți până acum de sicriul fiului lor.

UPDATE 11.00: Au fost aduși colacii pentru înmormântarea care va avea loc mâine. 

Răzvan a fost omagiat de zeci de persoane, pe tot parcursul nopții și al dimineții. Oameni de toate vârstele au venit să își ia adio de la designer și să spună rugăciuni pentru sufletul acestuia. Vezi AICI ce scrie pe crucea de marmură a lui Răzvan.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Trupul neînsuflețit al designerului Răzvan Ciobanu a fost depus la Capela Sf. Gheorghe de la Cimitirul Progresul din Capitală. Acolo, la priveghi, celebrul designer este înconjurat doar de familie și cunoscuți, persoane dragi care îl plâng pe designer.

De asemenea, designerul Răzvan Ciobanu este înconjurat de multe flori, printre care garoafe, bujori și crini, dar și lumânări. Familia a interzis presei să intre în capelă pentru a face fotografii sau pentru a-l vizita pe designer. De asemenea, o persoane apropiată păzește oamenii din jur pentru a nu face fotografii.

Citeste si: Sicriul cu trupul lui Răzvan Ciobanu, adus la București! Cosciugul a fost depus în urmă cu puțin timp la capela cimitirului Progresul din București

Încă se fac pregătiri pentru înmormântarea designerului Răzvan Ciobanu. Trupul neînsuflețit al designerului Răzvan Ciobanu va fi înmormântat în cavoul tatălui său făcut în urmă cu trei ani, într-unul dintre compartimentele sale, dezvăluie surse pentru WOWbiz.ro.

Mama sa, Elena Ciobanu, nu se dezlipește nicio secundă de sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului ei, designerul Răzvan Ciobanu. Vizibil sfâșiată de durere, plânge la căpătâiul copilului ei.

Citeste si: Un cunoscut cântăreț gay este revoltat după moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu! ”Toți au dreptul la o viață, indiferent de religie sau orientare sexuală”

Citeste si: Primele analize confirmă: Răzvan Ciobanu a consumat droguri înainte de a muri în accidentul rutier!

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi

Răzvan Ciobanu va rămâne în capelă timp de două zile și două nopți, urmând ca joi, la ora prânzului, să fie înmormântat.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a ajuns la capela cimitirului Progresul în jurul orei 18. Familia și un prieten au mers la morga din Constanța și au preluat cosciugul cu trupul neînsuflețit, imediat după autopsie.

Ipoteză în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu

„Mașina în care se afla are cutie automată. În secunda în care ai ridicat piciorul de pe accelerație, coboară în ultima treaptă de viteză și practic pune o frână de motor. Deci ea ca să meargă aproape un kilometru pe câmp, trebuie să fie accelerată ca să rupă 3-4 copaci. 

Ca să răspund și la problema dacă nu cumva blocase viteza ca să meargă fără să mai țină piciorul pe accelerație, nu, pentru că el se rătăcise. El a plecat din Mamaia Nord, urma ca la giratoriul de la Năvodari facă stânga spre autostradă. El a făcut la semnul giratoriu la dreapta. Acolo sunt o groază de camere de luat vederi. În niciun caz pe un drum necunoscut nu pui pilotul automat și doi la mână, drumul acela e foarte prost. Eu nu știu cu ce viteză a putut să meargă el ca să iasă de pe șosea și să străbată atâta distanță. Nu poți să prinzi o viteză prea mare”, a afirmat jurnalistul de investigaţie Sorin Ovidiu Bălan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sicriul cu trupul lui Răzvan Ciobanu, adus la București! Cosciugul a fost depus în urmă cu puțin timp la capela cimitirului Progresul din București

Declarație șoc la scurt timp după moartea lui Răzvan Ciobanu! ”La început, nu ne plăceam! Nu a fost dragoste la prima vedere”  

Un cunoscut cântăreț gay este revoltat după moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu! ”Toți au dreptul la o viață, indiferent de religie sau orientare sexuală”

Reușite pe bandă rulantă pentru Berbeci, Lei și încă 3 zodii. Trag banii la voi pe final de an

Ungurii au trimis o undă de șoc în toată Europa! Budapesta a fost de neclintit: Ambiţia noastră este...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Daniela Crudu, batjocorită de un artist. „O vreau la hotel. Păcat că e gravidă”

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies