Stiri

Primele imagini de la cimitirul unde va fi înmormântat Ilie Balaci! Motivul incredibil pentru care a fost schimbat locul de veci al marelui fotbalist EXCLUSIV

La groapa lui Ilie Balaci din cimitirul Sineasca s-a lucrat toata ziua de ieri, dar si azi noapte.

Distribuie pe:

Autor: D.C.

Inclusiv în această dimineaţă, mai mulţi muncitori au săpat şi aranjat locul de veci al fostului mare fotbalist.

"Prima dată a fost vorba să-l îngroape la cimitirul Ungureni, dar locurile disponibile erau prea în spate, aşa că Primaria a donat locul ăsta de la noi, de la Sineasca, aflat în faţă, la intrarea în cimitir. S-au facut două gropi, una pentru Ilie şi alta pentru familie. Dupa inmormantare o sa fie aranjat cum trebuie locul, pavat si pus monument. A fost cel mai mare, merita ce e mai bun!", ne-a declarat unul dintre cei 8 muncitori care lucrau inca la ora 10 la mormântul lui Ilie Balaci.

De altfel, aleile cimitirul erau pline de muncitori care făceau curat pentru ca totul să arate perfect atunci când va ajunge cortegiul funerar. 

Ilie Balaci va fi înmormântat azi, dupa ora 14.00. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus de luni seară la stadionul din Craiova, acolo unde toataă noaptea a fost vegheat de familie, prieteni, dar şi fani. În această dimineaţă, pe stadion va avea loc o slujbă. 

Galerie foto