Primele imagini de la înmormântarea lui Nicu Maharu! Are parte de o ceremonie funerară neobișnuită

Avem primele imagini de la înmormântarea lui Nicu Maharu! Interlopul are parte de o ceremonie funerară neobișnuită!

Distribuie pe:

Autor: A.V., Cornelia Ionescu


In articol:

  Sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului Nicu Maharu a fost primit cu mare fast din partea persoanelor care au venit să își ia rămas bun pentru ultima oară. Întreaga scenă se petrece în comuna Ghimpați.

  ”Regele petrecerilor” a fost surprins cu o fanfară care i-a cântat în permanență. Zeci de coroane cu flori au fost aduse de către persoanele apropiate, de familie, dar și de cei din lumea interlopă.

  Citeste si: Scene greu de imaginat la înmormântarea lui Nicu Maharu! Iubita lui, Iustina, transfigurată de durere

  Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

  Iustina, iubita lui, transfigurată de durere

  La căpătâiul lui Nicu Maharu se află chiar Iustina, iubita lui, care trăiește în Austria, la Inssbruck. În imagine se observă cum Iustina stă cu mâinile la cap, în zona tâmplelor, îmbrăcată în negru, ghemuită, transfigurată de durere. În spatele ei, tronează o coroană imensă cu flori albe și roșii, în mijloc fiind fotografia lui Nicu Maharu.

  Citeste si: Nicu Maharu, înconjurat de interlopi, lăutari și familie! Câți bani se ”aruncă” pe catafalcul fostului iubit al Simonei Sensual

  În urmă cu o seară, familia, lumea interlopă, dar și lăutarii s-au strâns, din nou, la căpătâiul lui Nicu Maharu. Fiecare a strâns bani pentru înmormântarea interlopului. La priveghi și-a făcut apariția și manelistul Sandu Vijelie, fratele lui Vali Vijelie.

  Citeste si: El e moștenitorul ”secret” al lui Nicu Maharu! Măhărelu este distrus după moartea tatălui său! Ce anunț a făcut

  Iustina, prietenă bună cu Nicu Maharu, a oferit aseară, la priveghi, nu mai puțin de 2000 de lire la lăutari. Foarte mulți oameni sunt strânși în jurul lui, îl plâng și mai petrec timp alături de el, pentru a-l vedea pentru ultima oară, înainte de înmormântarea care va avea loc astăzi.

  Astăzi, în jurul orei 15, Nicu Maharu a fost dus la cimitir și coborât în mormântul pregătit. A fost jale mare la căpătâiul lui. 

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate