Primele imagini de la jocul special Exatlon din seara asta! Giani Kiriţă: "Mai rău de atât nu are cum să fie"

Exatlon live 16 noiembrie. În seara asta, cele două echipe, Faimoşii şi Războinicii, joacă pentru un avantaj considerabil în proba viitoare, pentru protecţie.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

E joc special diseară la Exatlon România. Faimoşii şi Războinicii se luptă pentru a câştiga un avantaj considerabil, surpriză, pentru jocul de protecţie.

Faimoşii au pierdut-o pe Paula Vieru, au pierdut vila şi sunt cu moralul la pământ. Antrenorul Giani Kiriţă nu ştie ce să mai facă pentru a-i motiva şi a-i mobiliza.

"Sunt trei săptămâni de când echipa asta suferă.

Le-am spus că mai rău de atât n-are cum să fie",a spus Giani Kiriţă la testimonialul dinaintea probei.

Aseară, băieţii din echipa Faimoşilor au stat de vorbă şi l-au pus la zid pe Giani Kiriţă pentru că la ceremonie a spus despre ei că ar fi frustraţi pentru că nu reuşesc să aducă puncte.

"Încercăm să rezolvăm situaţia şi să fim toţi un grup unit şi vine şi spune că <păi, stai, că sunt două tabere>! Păi stai, ma, aşa că noi aseară am discutat altceva! Bă, am discutat ceva şi am discutat toţi! <Bă, fetele, hai să facem, hai să ne unim> şi astăzi, din nou, sunt două grupuri, băieţii sunt frustraţi. Păi stai, mă, aşa. Dacă noi am vorbit ceva aseară, de ce vii tu şi iar bagi?", a spus Pulhac într-o discuţie cu băieţii Faimoşi. "M-am săturat, de ce să mă facă pe mine frustrat dacă nu sunt?", a continuat Pulhac.

"Giani, ca antrenor, în postura în care el se află la Exatlon, trebuie să îl susţină pe Silviu. Chiar dacă e cel mai slab jucător din istoria Exatlon, Giani trebuie să îl susţină", a fost de părere Yamato.

Băieţii l-au încurajat pe Silviu, care trece prin momente grele după ce a avut cearta cu Giani. "Hai, capul sus, oricum încrederea noastră o ai", i-au spus băieţii lui Silviu.

Băieţii de la Faimoşi neagă că sunt două tabere în echipa lor de la Exatlon

"De când a venit el tot spune două tabere. Dar nu au fost două tabere. Ideea e că nu au fost două tabere. A fost un moment la noi echipă când pierdeam şi e normal să fie frustrant", a explicat Pulhac la interviu.

"Toţi băieţii ne-am gândit şi nu am găsit un răspuns de ce el s-a trezit după ceremonie să spună acest lucru", a spus Mirel la interviu.

"La ceremonie, ca de obicei, băieţii au fost deranjaţi de ceea ce am spus, interpretând greşit faptul că le-am spus că sunt frustraţi că ei nu aduc puncte şi fetele aduc (...) Cum am spus-o şi în ceremonie, eu nu vreau vorbe, vreau fapte", a spus, în replică, Giani la interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Valentina Pelinel, cadou de 120.000 de euro de la Cristi Borcea

Iulia Albu, dezamăgită de ţinuta lui Lili Sandu şi a Alexandrei Ungureanu! "Arată ca tanti Zizeta"- "Seamănă cu..."

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Rusia tocmai a trimis o undă de ȘOC în toată lumea. Decizia luată în această seară la Moscova

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Raluca Turcan, declarația orei despre pensii: „Nu dorm bine noaptea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies