Primele imagini de la prăbușirea avionului ucrainean din Teheran! 176 de persoane au murit, iar iranienii refuză să ofere informații cruciale

Imaginile surprinse la locul prăbușirii avionului ucrainean care tocmai plecase din Teheran, Iran, i-au pus pe gânduri pe experți.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un avion ucrainean cu 176 de persoane la bord a decolat miercuri dimineață de pe aeroportul din Teheran, capitala Iranului. Potrivit primelor informații, niciuna dintre persoanele aflate în aeronavă nu a supraviețit impactului.

Autoritățile iraniene au anunțat că prăbușirea avionului a fost cauzată de un incendiu la unul dintre motoare, iar pilotul aeronavei a pierdut controlul. Cu toate acestea, refuză să predea cutia neagră a avionului sau informațiile aflate Ucrainei sau companiei Boeing, care fabricase aeronava, relatează DailyMail.co.uk.

fara descriere
Primele imagini de la prăbușirea avionului ucrainean din Teheran

Ambasada Ucrainei a anunțat printr-un mesaj pe Twitter că prăbușirea avionului a avut loc din cauza unei defecțiuni tehnice și că nu a avut nicio legătură cu un posibil atac teorist. Ulterior, acest mesaj a fost șters de pe rețelele de socializare.

Imginile surprinse la locul prăbușirii avionului arată că existau găuri în fuzelajul avionului. Experții spun că o defecțiune tehnică nu explică aceste găuri și cred că autoritățile din Iran refuză să le dea informații importante în acest caz.

Citeste si: Stefanos Tsitsipas, ieșire violentă la ATP Cup! Și-a lovit tatăl cu racheta, în timpul meciului! Mama jucătorului de tenis a intervenit imediat

În total au murit 82 de persoane din Iran, 63 de persoane din Canada, 11 persoane din Ucraina (2 pasageri și 9 membri ai echipajului), 10 persoane din Suedia, 4 persoane din Afganistan, 3 persoane din Germania și 3 persoane din Regatul Unit al Marii Britanii.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate