Primele imagini de la priveghiul lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam! Toată familia e devastată de durere! Cum a fost surprinsă Roxana Dobre

Rudele lui Nelu Stoian sunt devastate de durere, la priveghi. Fratele lui Florin Salam a murit după a fost infectat cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam
Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, se ocupă de înmormântarea lui Nelu Stoian

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, a murit în seara zilei de vineri, 25 septembrie. El se afla internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală și, deși toată familia spera la o minune, s-a stins  la două luni după ce a contractat virusul COVID-19. Medicii era rezervați în privința șanselor de supraviețuire, iar el, chiar de pe patul de spital, trimitea mesaje disperate familiei, în care spunea că nu va mai ieși în viață acolo.


In articol:

Întreaga familie a lui Florin Salam este devastată de pierderea suferită, mai ales că, spun ei, Nelu Stoian a fost dus pe picioare la spital. În ciuda eforturilor făcute de medici și a rugăciunilor spuse de toți apropiații, trupul lui a cedat.

Familia lui Nelu Stoian se pregătește de înmormântare

Azi, 26 septembrie, este prima zi de priveghi, când familia lui Nelu Stoian îl plânge pe cel care le-a fost tată, soț, frate, prieten și sprijin. Florin Salam este devastat de durere și nu își poate reveni din șoc de când a aflat că fratele lui nu mai este printre noi. Soția victimei este și ea extrem de afectată de ce se întâmplă, ea fiind ultima persoană apropită care l-a văzut pe Nelu Stoian, după ce i-a rugat insistent pe medici să-i permită să-l vadă în timp ce era internat la ATI.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

La priveghi au fost și Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, și soția manelistului, Roxana Dobre. Se pare că, în timp ce toți cei apropiați sunt dărâmați de tragedie, partenera de viață a lui Florin Salam și-a asumat responsabilitatea și a preluat o mare parte din sarcini pentru organizarea înmormântării. Îmbrăcată în negru, ea a fost fotografiată împreună cu mai multe persoane care i-au fost apropiate lui Nelu Stoian de-a lungul vieții.

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, la priveghiul lui Nelu Stoian
Betty Salam, fiica lui Florin Salam, la priveghiul lui Nelu Stoian

Florin Salam urma să-și sărbătorească ziua de naștere peste doar câteva zile

Florin Salam împlinește vârsta de 40 de ani pe data de 1 octombrie. Dacă, în alți ani, celebrul manelist sărbătorea cu fast alătui de toți cei dragi, anul acesta anivarsarea lui va fi umbrită de tragedia care s-a abătut asupra familiei lor. Artistul nu va putea petrece așa cum s-ar fi așteptat fanii lui, mai ales că, alături de el, nu va putea fi una dintre cele mai dragi persoane din viața lui, Nelu Stoian.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Florin Salam își va îngropa fratele lângă Fănica, fosta soție care a murit cu 11 ani în urmă!

De pe patul de moarte, fratele lui Florin Salam trimitea mesaje disperate familie, în timp ce agoniza: „Eu nu mai scap, să știți! Faceți ceva să mă scoată de aici”

Salata care face minuni pentru ficat și vezica biliară: Se face din planta pe care ai ignorat-o total până acum

Apelul disperat al lui Florin Salam după ce fratele lui fusese depistat cu coronavirus: „Nu poți să aduci un om pe picioare și să-l iei...”

Dezvăluiri după moartea lui Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam! Familia ar fi vrut să-l ia acasă, însă medicii nu au fost de acord

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies