Primele imagini din emisiunea ”Puterea Dragostei”! Andreea Mantea, primul mesaj incredibil pentru telespectatori! Cum poţi câştiga 1000 de euro

A început emisiunea ”Puterea Dragostei”, pe Kanal D! Andreea Mantea a făcut primele declaraţii şi are o surpriză mare pentru telespectatori!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea Mantea s-a prezentat impecabil în prima ediţie a emisiunii ”Puterea Dragostei”! Frumoasa prezentatoare a vorbit despre formatul emisiunii, dar şi despre surpriza de proporţii care este pregătită telespectatorilor. De asemenea, frumoasa brunetă a primit-o pe prima concurentă în platou, pentru a-i afla povestea. De asemenea, Andreea Mantea a mers în casa băieţilor pentru a face cunoştinţă cu Daniel.

”În emisiune vor intra 6 fete şi 6 băieţi.

Ei au venit aici să-şi întâlnească iubirea adevărată, prima iubire, marea dragoste. Nu ştim încă, dar, împreună cu ei, vom trăi fiecare sentiment pe care îl vor simţi. Vom suferi alături de ei, vom spera alături de ei, vom fi fericiţi alături de ei, pentru că îi veţi urmări pas cu pas. Noi vă vom prezenta absolut fiecare pas al iubirii lor. Important este că în fiecare săptămână, unul dintre concurenţi va câştiga suma de 1500 de euro, bani pe care dumneavoastră îi veţi ajuta să îi câştige! Cum? Votându-i. Eu sunt pregătită deja prima concurentă. Ei au venit aici să se îndrăgostească, iar noi îi vom ajuta. Au o singură regulă: nu au voie să se vadă în afara casei. Au 8 ore la dispoziţie să se cunoască, să petreacă timp împreună sau separat. Nu au voie să se vadă în afara casei. Pot vorbi la telefon, pe reţelele de socializare şi mai mult de atât, avem o recompensă pentru cel care o să prindă vreodată o astfel de ipostază împreună acasă.
Dacă îi vedeţi împreună afară, le faceţi o poză, ne-o trimiteţi şi noi avem o recompensă de o mie de euro!”
, a spus Andreea Mantea la începutul emisiunii ”Puterea Dragostei”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prognoză meteo specială pentru Municipiul Bucureşti! Ce anunţă meteorologii

Andreea Bălan a vorbit despre cum evoluează sarcina! E gravidă în 23 de săptămâni

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Intră în carantină de luni, 18 ianuarie! Decizie oficială. Ce măsuri se impun în aceste zone

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Moscova s-a blindat cu rachete de teama Armageddonului nuclear

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies