Stiri

Primele imagini socante cu fata moarta scoasa de pe sinele metroului! A fost pusa intr-o folie si a stat aproape o ora pe peron pana a fost dusa la INML VIDEO EXCLUSIV

Ieri, in jurul orelor 20.00, o tanara de 25 de ani si-a pierdut viata, dupa ce o femeie a aruncat-o pur si simplu pe sinele de la metrou, la statia Dristor!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


 

Primele imagini socante cu fata moarta scoasa de pe sinele metroului! A fost pusa intr-o folie si a stat aproape o ora pe peron pana a fost dusa la INML VIDEO EXCLUSIVicon photo

Magdalena Serban, criminala care si-a premeditat, dupa spusele specialistilor, toata actiunea, a vazut-o pe victima in statie, vorbind la telefon, si fara nici o remuscare a impins-o in fata trenului! Dramatic este ca tanara nu a murit imediat, ci a incercat sa se ridice si sa se salveze! Din pacate, a fost lovita in fata de agresoare si apoi a fost izbita de metrou! (legatura dintre fata de la metrou si tanara ucisa)

 

Imediat la fata locului au ajuns ambulanta si politia si trupul neinsufletit al Alinei Ciucu a fost bagat, conform procedurilor, intr-o folie aurie si pus pe marginea peronului pana la ducerea lui la INML!

Circulatia metroului a fost intrerupta apoi timp de o ora, perioada in care oamenii legii au luat probe si au demarat investigatiile pe marginea crimei!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune