Vedete

Primele imagini cu Vladimir Draghia si Ionut, dupa ce Exatlon s-a incheiat! Ce s-a intamplat cand s-au intalnit in oras? Cum au fost surprinsi de corespondentul special WOWbiz.ro in Republica Dominicana

Dupa finala Exatlon, care a dus tensiunea la cote maxime, Republica Dominicana a devenit in sfarsit un loc prietenos pentru concurenti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Primele imagini cu Vladimir Draghia si Ionut, dupa ce Exatlon s-a incheiat! Ce s-a intamplat cand s-au intalnit in oras? Cum au fost surprinsi de corespondentul special WOWbiz.ro in Republica Dominicanaicon photo
Dupa finala Exatlon, care a dus tensiunea la cote maxime, Republica Dominicana a devenit in sfarsit un loc prietenos pentru concurenti. 

Dupa 5 luni petrecute in jungla, Vladimir si Ionut s-au reintalnit ieri in oraselul langa care s-a desfasurat Exatlon. Unul in calitate de castigator al marelui premiu de 100.000 euro, iar celalalt de invins. Insa amandoi, de mari campioni!

Si cum sportivii adevarati se respecta reciproc, cei doi au aratat ca doi prieteni, care s-au revazut acum sa sarbatoreasca o victorie. Vladimir si Ionut au mers impreuna la o terasa situata pe plaja si au luat masa impreuna. "Sa facem o fotografie impreuna, sa se vada ca suntem prieteni", au spus atletii de la Exatlon. 

Daniel Coltuc, trimisul special WOWbiz.ro in Republica Dominicana
Daniel Coltuc, trimisul special WOWbiz.ro in Republica Dominicana

Nici nu se putea altfel, pentru ca a fost prima iesire in oras, dupa cinci luni in care au stat izolati in jungla. In acest timp, au invatat sa redescopere lucrurile simple, cum ar fi sa stea la o masa, sa manance cu tacamuri sau sa se bucure de orice fata noua din jurul lor. 

In doar cateva ore, toata tensiunea si incrancenarea din arena care se incheiase, nu mai exista. Amandoi se bucurau de ultimele ore petrecute intr-un loc pe care nu-l vor uita niciodata. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune