Primele poze cu Roxana Marinescu pe patul de spital! Bruneta s-a operat, in Grecia, ca sa poata ramane gravida

Roxana Marinescu si sotul ei, Victor Schwartz, isi doresc foarte tare sa devina parinti. Din pacate, pana acum nu au reusit asta chiar daca au facut zeci de investigatii. Mai mult, Roxana a facut deja cateva interventii chirurgicale.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereRoxana si sotul ei au gasit un doctor renumit din Atena care le-a spus ca exista totusi sanse sa faca copii, asta dupa ce isi pierdusera speranta. Asa ca, in urma cu cateva zile, cei doi s-au urcat in avion si au plecat direct in Grecia, la clinica medicului.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat tot ce au facut cei doi acolo. Mai mult, avem primele poze cu Roxana, pe patul de spital, dupa interventie.fara descriere

“Operatia a durat 4 ore, sunt cusuta in trei locuri. Operatia a constat in desfundarea trompelor prin metoda laparoscopica. Se desfunda trompa si daca se gaseste si altceva se cauterizeaza. Totul se vede cu o camera interna. Apoi, medicii au mai facut si histeroscopie, au inspectat uterul sa vada poate acolo este vreo problema si nu e nimic. In februarie incepem tratamentul si fertilizarea”, ne-a declarat Roxana.fara descrierefara descriere

Bruneta spera ca aceasta sa fie ultima interventie, asta pentru ca in acest an a umblat numai prin doctori. “Suntem la a cincea fertilizare. Acum cateva luni incetasem sa mai lupt si imi luasem gandul ca voi putea ramane insarcinata, dar l-am cunoscut pe medicul grec Andreas Vythoulkas si am reusit sa sper si sa incerc din nou. Imi este tare frica de o noua anestezie generala pentru ca am facut 7 anestezii in 2014, si aceasta este a treia operatie! Dar trebuie sa lupt pentru a avea un copil si niciun sacrificiu nu este prea mare chiar daca am trecut acum cateva luni, dupa ultimul esec, printr-o perioada foarte grea: plangeam din orice, eram mai sensibila”, ne-a declarat Roxana Marinescu inainte de a pleca in Grecia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate