Vedete

Primele reacții ale Faimoșilor după eliminarea lui Mario Fresh! Ce a spus Costin Gheorghe despre Giubi

Mario Fresh a părăsit Exatlon după duelul cu Andrei Boțoacă. Faimoșii au rămas în formulă de 9 oameni după eliminarea lui Mario Fresh.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Imediat după ce Mario Fresh a părăsit competiția și Republica Dominicană, Faimoșii au făcut o mică ședință și au comentat eliminarea.

Reacțiile Faimoșilor după eliminarea lui Mario Fresh

Cătălina Șeicaru: Îmi pare rău că a plecat Mario, că nu mai suntem 10. Mario a rezistat destul de mult, nu a plecat devreme.

Costin Gheorghe: A rămas cine e mai bun. Am discutat asta și cu Mario, știa că tu (n.r. Giubi) ești mai bun. Dacă el câștiga duelul, era o surpriză! Tu, Giubi, ești mult mai bun, ne vei fi de ajutor pe viitor!

Citeste si: Hannelore, mesaj dureros pentru Bogdan, de pe patul de spital! Regretă divorțul: „Am pierdut cel mai bun om”

Citeste si: Imagini incendiare! Ce se întâmplă luni la Puterea Dragostei! Cine sunt concurenții descalificați?

Citeste si: Alina Pușcaș, probleme grave cu cea de-a treia sarcină: „Foarte urât și greu...”

De cealaltă parte, Războinicii se gândeau și ei la duelul de la Faimoși. Echipa albastră nu știa cine a fost eliminat, așa că au tot făcut supoziții.

"Ce bine ar fi să nu plece Mario! Parcă vezi că nu mai e Costin! Că tot zicea el că vrea să plece. Depinde cât de mult și-a dorit Mario să rămână în competiție. Ar fi avut șanse bune dacă dorea să rămână în competiție. El prindea repede finalul", au spus Războinicii, seara, la focul de tabără de lângă baracă.

Galerie foto