Primele reacții ale ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, în cazul profesorului care i-a cerut poze nud unei eleve „Toleranţă zero pentru astfel de situaţii

Un profesor de matematică, care predă la un liceu, din Piatra Neamț este acuzat că i-ar fi trimis mesaje indecente unei eleve.

Sorin Cîmpeanu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, a intervenit în cazul profesorului din Neamț care i-a cerut unei eleve poze cu ea dezbăcată. Când fata l-a reclamat la conducerea liceului, dascălul s-a înfuriat teribil și a început să o jigeanscă pe fată. 

Primele reacții ale ministrului Educației 

Ministrul Educației a declarat că nu există scuze în aceasă situație, iar toleranța sa cu privire la caz este zero. Astfel, acesta a anunțat și care sunt primele măsuri care au fost luate, după ce fata l-a reclamat pe profesorul de matematică care a hărțuit-o. Nu numai dascălul va trage ponoasele, ci și directoarea adjuncă a Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Piatra Neamț. 

„I-a fost cerută demisia doamnei director adjunct care a încercat să ia apărarea acestui cadru didactic. Demisia produce efecte începând de astăzi.

Doamna director adjunct Mihaela Zachman- care nu a considerat că este o problemă suficient de gravă – nu mai este director adjunct.

În acelaşi timp, cercetarea disciplinară continuă şi se vor lua măsuri pe care le vom urmări îndeaproape.

Repet: toleranţă zero pentru astfel de situaţii”, a declarat minsitrul Educației, pentru Digi24.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Directoarea adjunctă va fi demisă, spune ministrul, pentru că a considerat că cele întâmplate nu sunt o problemă a școlii, hărțuirea sexuală neavând loc în incinta liceului, iar eleva are peste 18 ani. 

„Trebuia să facă plângere la poliție că este agresată. Regulamentul școlar nu-mi permite să văd ce face omul în viața lui privată, seara", ar fi spus aceasta. 

Profesorul de matematică îi cerea unei eleve poze nud

Cristian Pripigeanu, profesor de matematică la liceul „Dimitrie Leonida” din Piatra Neamț, a început să-i ceară unei eleve poze cu aceasta dezbărcată.

„Credeam că trimiți o poză cu tine goală, că de matematică sunt sătul”,  este un mesaj pe care profesorul i l-a trimis fetei.

Citeste si: Un profesor de matematică, acuzat că i-ar fi trimis mesaje indecente unei eleve: ”Credeam că trimiți o poză cu tine goală...”

mesaj
Unul dintre mesajele trimise de profesorul de matematică elevei[Sursa foto: Facebook]

Fata l-a ignorat, însă bărbatul era tot mai insisent, așa că a decis că trebuie să-l reclame conderii unității de învățământ. Acesta s-a enervat teribil și a început s-o jignească pe elevă. Bărbatul își justifică fapta spunând că era beat atunci când îi scria mesajele:  „Era o oră târzie și am tras singur două damigene de vin[...] deci eram în timpul liber când pot agăța câte *** vreau.”

Unul dintre mesajele trimise de profesorul de matematică elevei
Unul dintre mesajele trimise de profesorul de matematică elevei[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a făcut fosta soție a lui Bogdan Stanoevici înainte ca actorul să moară: „Fosta soție din Franța a...”

Cristi Borcea, despre intervențiile estetice de la față ”La 35 de ani am început cu puțin botox” VIDEO

Medicamentul ”minune” pentru COVID-19 de la clinica lui Gigi Becali, făcut praf de specialiști! ”E doar placebo”! Latifundiarul susține că tratamentul este ”prea ieftin” și de...

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

CUTREMUR total în Europa! Abia acum s-a aflat: Nimeni nu are nicio idee ce se află de fapt în aceste flacoane

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Dramă în România. Fotbalist de 20 de ani, mort în urma unui accident rutier

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies