Primirea halucinantă pe care a avut-o Viorica Dăncilă! ”Au venit cu coroane, este inadmisibil!”

Viorica Dăncilă a avut parte de o primire halucinantă în Târgu Mureș.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut parte de o primire incredibilă la un spital din Târgu Mureș. În cadrul unei întâlniri electorale a Partidului Social Democrat organizată la Reghin, că a fost la Târgu Mureş, Viorica Dăncilă a fost primită cu lumânări și coroane funerare. Persoanele care au adus aceste lucruri sunt protestatari.

„Am fost azi la spital (la Târgu Mureş, n.r.) şi mă uitam cu câtă înverşunare, scandal şi câte lucruri urâte au putut să spună. Au venit cu coroane, este inadmisibil! Şi fac acest lucru pentru că nu au argumente, nu au cu ce să vină în faţa dumneavoastră. Nu pot să spună: am venit în faţa oamenilor cu acest proiect de ţară. Nu au un proiect de ţară. Singurul lor proiect de ţară este bazat pe ură, dezbinare, pe jigniri. Şi spun acest lucru pentru că-l cunosc foarte bine.

Citeste si: Roxana și Bogdan Mocanu, scandal la Puterea Dragostei! S-a luat imediat de Ana Maria: ”Ai vorbit, șobolanule?”

Citeste si: Momente de panică! Oana Roman, de urgenţă la spital! Vezi ce a păţit vedeta! "M-am simţit foarte rău"

Citeste si: Au apărut noi imagini cu Răzvan Ciobanu din ziua morții! Se plimba haotic la evenimentul de la malul mării

Cred că nu a fost prim-ministru al României care să fie mai jignit, mai controversat, un prim-ministru care efectiv pentru ei cred că îşi doreau ca în fiecare zi să plec acasă. Şi să ştiţi că nu a fost uşor. De multe ori am stat şi m-am gândit: oare e normal ceea ce se întâmplă? Dar, vă rog să mă credeţi, niciodată nu m-am gândit să fac un pas înapoi, pentru că m-am gândit că în spatele meu sunt milioanele de cetăţeni români care aşteaptă altceva de la Guvernul României, sunt miile de primari care aşteaptă să-şi pună în aplicare programul local pentru comunităţile lor, sunt miile de oameni care au nevoie de speranţă pentru această ţară. Sunteţi dumneavoastră, care aţi crezut în noi şi nu avem voie să vă dezamăgim”, a susţinut Viorica Dăncilă.

„Dar dacă nu am fost suficient de respectaţi, poate a fost şi vina noastră. Şi trebuie să fim foarte corecţi, pentru că am avut prim-miniştri ai României care s-au dus la Bruxelles cu ideile lor şi au venit cu ideile altora. Eu vă garantez că, în calitate de prim-ministru, o să-mi reprezint cu demnitate ţara, pentru că oamenii demni sunt întotdeauna mai respectaţi decât oamenii umili şi care nu-şi apără propria ţară”, a subliniat Dăncilă, conform Digi24.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate