Primul cadru medical ucis de coronavirus, în Bacău! „Veți vedea ce urmează”

Un cadru medical din Bacău a murit după ce a fost infectat cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Primul cadru medical ucis de coronavirus în Bacău „Veți vedea ce urmează”


In articol:

40 de persoane din Bacău au fost ucise de coronavirus. Printre ele se afla și un cadru medical, o infiermieră care lucra la spitalul județean Bacău, Secția de Chirurgie.

Până acum, 388 de persoane din Bacău au fost depistate cu virusul care a înfiorat întreaga lume. în acest moment în spitalele din județ sunt internate 216 persoane infectate cu cooronavirus și alte 189 de persoane așteaptă să afle rezultatele testelor.

Un bărbat din Bacău a tras un semnal de alarmă după ce și-a pierdut mama infectată cu COVID-19. ”Până acum nu s-au făcut teste, de asta numărul era atât de mic. Veți vedea ce urmează, dacă se vor recolta probe de la toți cei care au pierdut pe cineva drag. Pe mine nu m-a testat nimeni!”, a declarat bărbatul.

Citeste si: Sportivă celebră, supranumită "copilul minune", s-ar fi sinucis la doar 18 ani! Ce scria în biletul de adio

Primul cadru medical ucis de coronavirus în Bacău „Veți vedea ce urmează”

Bilanțul deceselor provocate de coronavirus crește de la o zi la alta! 

Alte 14 decese provocate de coronavirus au fost anunţate miercuri, totalul ajungând  la 1.016. 224 de noi cazuri de îmbolnăvire au fost confirnate în ultimele 24 de ore, bilianţul ridicându-se la 16.002.

UPDATE 13 mai ora 13:00 - „Până astăzi, 13 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.002 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.961 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 1016 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş şi Olt, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 224 de noi cazuri de îmbolnăvire”, conform celor mai recente date prezentate miercuri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate