Primul conflict la Puterea Dragostei! Bianca a pus-o la punct pe Mariana, fotomodelul din Republica Moldova: „Nu mai vorbi!”

Un mic conflict a avut loc la Puterea Dragostei între Bianca și Mariana. Fotomodelul din Republica Moldova le-a enervat pe concurente.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Mariana, una dintre noile concurente de la Puterea Dragostei, a atras deja primele păreri negative. Este fotomodel în Republica Moldova și a intrat în emisiunea de la Kanal D fiind sigură că le va cuceri pe fete la fel cum i-a cucerit pe jurați la concursurile de frumusețe la care a participat. Lucrurile nu au mers deloc conform planului, iar Mariana a fost luată la rost de celelalte concurente.

fara descriere

Mariana l-a întrerupt pe Livian de mai multe ori în timp ce se afla în casa fetelor pentru a se prezenta și a le da ocazia să își facă o prim impresie despre el. Intervenția ei le-a deranjat pe celelalte concurente. Bianca i-a făcut observație că vorbește în timpul pe care el îl are alocat să se prezinte. Alte concurente i-au dat imediat dreptate câștigătoarei primului sezon.

Citeste si: Livian, fiul lui Nelson Mondialul, le-a cucerit pe fetele de la Puterea Dragostei, cu simțul umorului

Citeste si: Puterea dragostei 16 iulie. Ceartă între Turcu și Jador: "Tu ai venit aici ca să-ți faci reclamă!"

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Jador și Ella, noua concurentă de la Puterea Dragostei! Bruneta a recunoscut: „Ne-am văzut, e un...”

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Jador și Ella, noua concurentă de la Puterea Dragostei! Bruneta a recunoscut: „Ne-am văzut, e un...”

„Nu mai vorbi, fată, peste toată lumea. Dacă are două minute să vorbească despre el, tu povestești amintiri din copilărie”, i-a reproșat Bianca Marianei, după ce tânăra moldoveancă l-a întrerupt de mai multe ori pe Livian.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate