Primul copil care are coarne! Până şi mama lui s-a speriat când l-a văzut! Imaginile sunt de-a dreptul şocante

Un copil de doi ani care suferă de o boală gravă a ajuns să şocheze internetul prin aspectul lui.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Clyne Solano are doar doi anişori şi a ajuns să arate ca un monstru din cauza unei boli nemiloase. Micuţul suferea de hidrocefalie, ceea ce i-a împiedicat creierul să se dezvolte normal. Mama lui, în vârstă de 21 de ani, a observat imediat după ce l-a născut că avea crăpături în vârful capului. 
 
Băiatul a fost operat în luna martie a acestui an pentru a fi drenat excesul de lichid cefalorahidian, iar intervenţia a fost considerată de medici un succes. Din păcate, în urma procedurii, craniul lui s-a deformat, iar de atunci coarnele formate au început să devină din ce în ce mai proeminente, odată ce oasele lui au început să crească şi să se dezvolte. 
 
Cei mai mulţi dintre bebeluşii care se nasc cu hidrocefalie nu reuşesc să supravieţuiască mai mult de câteva luni, dar Clyne se luptă pentru viaţa lui. 
 
„Am vândut aproape tot ce aveam pentru a strânge banii de operaţie. Dar, chiar şi după operaţie, tot trebuie să mergem la spital în mod regulat. Mă doare să îmi văd copilul suferind aşa şi daca aş putea să fac schimb de locuri cu el, aş face-o. Vom continua să luptăm atâta timp cât şi el o face, iar când îl vor lăsa puterile noi vom fi lângă el”, a declarat mama lui Clyne. 
 
sursa foto: maravipost

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: